CV-installateur


Gasservice Brabant is jouw vertrouwde installatiebedrijf met de beste CV-installateurs in de regio Midden en Noord Noord-Brabant. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het huren en kopen van een CV-ketel of voor onderhoud van CV-ketels en verwarmingssystemen. Wij zorgen al ruim 20 jaar voor een aangename temperatuur en warm water bij mensen thuis en bij bedrijven. Daarnaast zijn wij erkend installateur aangesloten bij Techniek Nederland. Onze CV monteurs gaan vakkundig te werk en zorgen ervoor dat jouw CV-ketel altijd optimaal werkt. Service en kwaliteit loopt daarom ook als rode draad door onze werkwijze. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees hieronder meer.

CV Huren?

CV-ketels zijn niet goedkoop om aan te schaffen. Wil je graag gebruik maken van een ketel, maar vind je dit een (te) grote uitgave? Dan is huren de oplossing voor jou. Huur bij ons een CV-ketel en zie direct je kostenplaatje voor de komende jaren.

Kosten?

Huren kan bij ons al vanaf €32,50 per maand. In de huurprijs zijn installatie, onderhoud en bijkomende kosten voor je inbegrepen. Wil je stoppen met huren? Dan kan je het contract eenvoudig ontbinden met een afkoopsom.

Inclusief onderhoud

Met periodiek onderhoud houden wij jouw ketel in topconditie. Wij controleren o.a. op uitstoot, rendement en lekkages. Je betaalt bij ons geen arbeids- en voorrijkosten en wij staan 24/7 voor je klaar bij storingen en defecten. 

De voordelen op een rijtje

Meer weten?

Wat krijg je als klant van Gasservice Brabant?

CV Kopen?

Jarenlang verzorgen wij al CV-ketels aan vele huishouden en bedrijven. Wij kijken samen met jou naar je wensen en op basis daarvan bepalen we welke ketel het beste bij jou past. 

Prijzen CV-ketels

De prijzen van een ketel zijn erg afhankelijk van jouw wensen en huishouden. Een prijs aangeven is daarom lastig. Neem contact met ons op en wij maken gratis een offerte op maat voor je.

Inclusief installatie

Kies je ervoor om bij ons een ketel te kopen, dan is dit altijd inclusief installatie. Wij ontzorgen je in het complete proces: van het advies tot aan het leveren en van monteren tot aan het gebruiksklaar maken van je nieuwe ketel. Daarbij verwijderen we indien nodig ook de oude ketel en passen we de leidingen aan.

De voordelen op een rijtje

Meer informatie?

ACTIE! Ontvang nu de eerste drie maanden GRATIS bij het afsluiten van een onderhoudscontract

CV Onderhoud

CV-ketel onderhoud is noodzakelijk voor een goed werkende ketel. Door je ketel periodiek te laten onderhouden, verklein je de kans op storingen en voorkom je onveilige situaties en hoge reparatiekosten. Bovendien verleng je de levensduur en behaal je altijd het maximale rendement.

Servicecontracten

Kies je voor een onderhoudscontract? Dan krijgt de ketel een jaarlijkse check door een van onze monteurs. Onze monteur controleert je ketel op o.a. veiligheid, uitstoot, rendement, lekkages en een algemene goede werking met de juiste instellingen.

De Voordelen

Meer informatie over onze servicecontracten?

Bel ons