Cv ketel kopen in Eindhoven

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Een cv ketel kopen in Eindhoven doe je voordelig bij Gasservice Brabant. Bij ons kies je uit de beste ketels met het hoogste warmtecomfort tegen scherpe prijzen. Wil je jouw cv ketel vervangen en wil je een nieuwe cv ketel kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een snelle service in en rondom Eindhoven.

Cv ketel kopen Eindhoven

Ben je van plan om een nieuwe cv ketel te kopen in omgeving Eindhoven? Dan zit je bij Gasservice Brabant op de perfecte plek. In en rondom Eindhoven hebben wij
een snelle service op het gebied van cv ketels. Wij ontzorgen je in het complete proces. Van advies, tot aan het leveren, monteren en gebruiksklaar maken van je
nieuwe cv ketel. Daarbij verwijderen we ook je oude cv ketel en passen we de leidingen aan, als dit nodig is.

Waarom een cv ketel kopen?

Als het tijd is voor een nieuwe cv ketel, dan kan je deze kopen of huren. Een verouderde ketel vraagt meer energie en verbruikt meer gas. Ook neemt de kans op storingen en dure reparaties toe. Dan is het slim om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Wil je een cv ketel kopen in of rondom Eindhoven? Dan zitten hier een aantal voordelen aan vast. We zetten ze even voor je op een rij:

Het is natuurlijk wel een grote uitgave als je ervoor kiest om een cv ketel te kopen. Wil je daarom toch liever een cv ketel huren in Eindhoven? Ook dat is mogelijk bij Gasservice Brabant! Je kunt bij ons zowel een cv ketel kopen of huren in en rond Eindhoven. 

cv ketel kopen eindhoven

Onze merken cv ketels

Onze meest verkochte modellen

Alle prijzen zijn inclusief installatie

Wij verkopen diverse merken cv ketels. Zo kun je kiezen uit onder andere Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit. Heb jij een andere cv ketel op het oog? Wanneer dit een A-merk ketel is, kunnen wij ook deze leveren. Wij zijn namelijk niet merkafhankelijk. Bekijk en vraag een offerte aan voor onderstaande cv ketels.

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme 36

vanaf 2455,- incl. BTW

nefit trendline cv ketel

Nefit Trendline

vanaf 2355,- incl. BTW

nefit proline cv ketel

Nefit Proline

vanaf 2265,- incl. BTW

Intergas Xtreme

Intergas HRE 36/30 A

vanaf 2295,- incl. BTW

Vaillant cv-ketel

Vaillant ecoTec Plus

vanaf 2315,- incl. BTW

Hoe verloopt het proces van kopen & installeren van een
cv ketel bij Gasservice Brabant?

cv-ketel-kopen-eindhoven

Woon je in of rond Eindhoven en kies je ervoor om een cv ketel te kopen bij ons? Dan is dit altijd inclusief installatie. Onze ervaren installateurs installeren veilig en volgens de juiste installatievoorschriften jouw nieuwe cv ketel. Het installeren van een cv ketel gaat in stappen. Allereerst sluiten we de oude cv ketel af. Als je wilt, nemen we de oude cv ketel na het afsluiten ook weer mee. Vervolgens gaan we de nieuwe cv ketel plaatsen. Hiervoor sluiten we leidingen voor gas- en water aan. Daarnaast controleren we de rookgasafvoer, de gasleidingen en meten we de koolmonoxide. Vervolgens lopen we alle onderdelen, zoals een gaskogelkraan, het expansievat en de aftapkraan na. Indien nodig vervangen we zo’n onderdeel ook. In een mum van tijd hebben wij jouw cv ketel in Eindhoven geïnstalleerd.

Hoe zit het met het onderhoud bij het kopen van een cv ketel?

Het is belangrijk om je cv ketel goed te onderhouden. Wij kunnen jaarlijks langskomen om jouw cv ketel te onderhouden. Wij bieden hier verschillende onderhoudscontracten voor aan. Wil je bij ons een cv ketel kopen in of in de omgeving van Eindhoven? Bekijk dan onze onderhoudscontracten!

Frits
Frits
Ammerzoden
Lees verder
Perfect
Nieuwe installatie prima gemonteerd. Eerdere ervaringen met service en onderhoudscontract ook uitstekend. Goed bedrijf!
Marja Vermeulen
Marja Vermeulen
's-Hertogenbosch
Lees verder
Al jaren prima
Al twee keer een ketel geleverd en onderhouden. Nooit geen problemen gehad. Afspraken komen ze altijd na.
Marc
Marc
Boxtel
Lees verder
Professioneel en gemoedelijk
Mijn ervaring is zeer goed. Keurige offerte ontvangen voor een nieuwe cv ketel inclusief installatie. Prijs was scherp en installeren kon al binnen 3 weken. De monteurs zijn vriendelijk en werken netjes en ruimen alles ook weer op. Top !
Vorige
Volgende

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – Eindhoven – Tilburg

Vragen of advies bij het kopen van een cv ketel in Eindhoven?

Wij leveren ketels voor iedere gewenste situatie. Behalve de 5 populairste ketels hierboven, hebben we nog veel meer verwarmingsketels. We helpen je daarom graag bij je keuze voor het kopen van een nieuwe cv ketel. Dit kan zowel op afstand als bij je thuis. Je kunt hiervoor gebruik maken van verschillende adviesmogelijkheden. Zo kunnen we bij je langskomen, je telefonisch voorzien van advies of via de mail met behulp van foto’s van de cv ketel. Kies voor Gasservice Brabant. Bel of mail ons en samen vinden we de cv ketel die het beste bij jouw situatie past!

Bel ons