Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

CV ketel kopen in Oss doe je voordelig bij Gasservice Brabant. Bij ons kun je kiezen uit de beste ketels met het hoogste warmtecomfort tegen scherpe prijzen. Dus wil je jouw CV-ketel vervangen en wil je een nieuwe CV-ketel kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een extra snelle service in en rondom Oss.

Een nieuwe CV ketel kopen in Oss

Ben je van plan om een CV ketel te kopen in Oss? Bij Gasservice Brabant kun je kiezen uit een aantal kwalitatieve modellen. Om je een idee te geven waar je uit kunt kiezen, zetten we de meest verkochte modellen voor je op een rij. De prijzen zijn inclusief installatie.

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme 36

2455,- incl. BTW

nefit trendline cv ketel

Nefit Trendline

2355,- incl. BTW

nefit proline cv ketel

Nefit Proline

2265,- incl. BTW

Intergas Xtreme

Intergas HRE 36/30 A

2295,- incl. BTW

Vaillant cv-ketel

Vaillant ecoTec Plus

2315,- incl. BTW

Wat zijn de voordelen van het kopen van een CV ketel?

De aanschaf van een nieuwe CV ketel is een grote uitgave. Dit doe je dan ook niet zomaar. Toch is het nodig om de CV ketel te vervangen wanneer deze oud en versleten is. Er zitten dan ook vele voordelen aan het kopen van een CV ketel. We zetten de voordelen overzichtelijk voor je op een rijtje:

Wil je liever een CV ketel huren? Ook dat is mogelijk!

cv-ketel-kopen-oss

Welk type CV ketel past het beste bij mij?

Om te bepalen welke CV ketel je moet kopen in Oss, spelen verschillende zaken mee. Zo hangt het bijvoorbeeld af van onderstaande punten:

Wil je advies over welke CV ketel je moet kopen in Oss? Neem dan contact met ons op!

Comfort Basis

Klein tot gemiddeld huishouden

Comfort Plus

Gemiddeld tot groot huishouden

CV ketel kopen in Oss: is dit inclusief onderhoud?

Bij de aanschaf van een nieuwe CV ketel, zit niet standaard onderhoud inbegrepen. Bij Gasservice Brabant sluit je eenvoudig een CV ketel onderhoudscontract af. Met een onderhoudscontract bij Gasservice Brabant ben je verzekerd van een goed werkende CV ketel. Daarnaast verleng je de levensduur door periodiek onderhoud en haal je het maximale rendement uit de CV ketel.

De prijzen van een ketel zijn erg afhankelijk van jouw wensen en huishouden. Wij maken gratis een offerte op maat voor je!

Kies je ervoor om bij ons een ketel te kopen, dan is dit altijd inclusief installatie. Wij ontzorgen je in het complete proces. Van advies, tot aan het leveren, monteren en gebruiksklaar maken van je nieuwe hoogrendement ketel. Daarbij verwijderen we ook je oude ketel en passen we de leidingen aan waar nodig.

Wij verkopen en verhuren diverse merken cv-ketels. Onder andere Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit ketels. Heb jij een andere ketel op het oog? Wanneer dit een A-merk ketel is kunnen wij ook deze leveren. Wij zijn niet merkafhankelijk.

Het is belangrijk om je ketel goed te onderhouden. Wij kunnen jaarlijks langskomen om jouw cv-ketel te onderhouden.

Met onze jarenlange ervaring, gecertificeerde medewerkers en 24-uurs per dag service, zijn wij dé partner voor alles rondom jouw cv-ketel!

Wij zijn actief in

Den Bosch – Rosmalen – Oss – Uden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Bel ons