Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Een CV ketel kopen in Tilburg doe je voordelig bij Gasservice Brabant. Bij ons kun je kiezen uit de beste CV ketels met het hoogste warmtecomfort tegen scherpe prijzen. Dus wil je jouw CV ketel vervangen en wil je een nieuwe CV ketel kopen in Tilburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een extra snelle service in en rondom Tilburg.

Nieuwe CV ketel kopen in Tilburg

Wil je een CV ketel kopen in Tilburg? Dan kun je bij Gasservice Brabant kiezen uit een aantal mooie modellen van hoge kwaliteit. We zetten de meest verkochte modellen voor je op een rij. Alle prijzen die genoemd worden, zijn inclusief installatie.

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme 36

vanaf 2455,- incl. BTW

nefit trendline cv ketel

Nefit Trendline

vanaf 2355,- incl. BTW

nefit proline cv ketel

Nefit Proline

vanaf 2265,- incl. BTW

Intergas Xtreme

Intergas HRE 36/30 A

vanaf 2295,- incl. BTW

Vaillant cv-ketel

Vaillant ecoTec Plus

vanaf 2315,- incl. BTW

Wat zijn de voordelen van een CV ketel kopen?

Het kopen van een CV ketel is een grote aanschaf. We begrijpen dan ook dat je niet zomaar een CV ketel gaat kopen. Er zijn echter wel een aantal goede redenen om een CV ketel te kopen. Daarom hebben we de voordelen voor het kopen van een CV ketel op een rijtje gezet.

Wil je liever een CV ketel huren? Ook dat is mogelijk! Bekijk onze mogelijkheden.

cv-ketel-kopen-tilburg-gb

Welk type CV ketel moet ik kopen?

Wil je advies over welke CV ketel je moet kopen in Tilburg? Neem dan contact met ons op! 

Comfort Basis

Klein tot gemiddeld huishouden

Comfort Plus

Gemiddeld tot groot huishouden

CV ketel kopen in Tilburg inclusief onderhoud?

Wanneer je een CV ketel koopt, zit hier niet standaard onderhoud bij inbegrepen. Gelukkig kun je eenvoudig een CV ketel onderhoudscontract afsluiten bij Gasservice Brabant. Hiermee ben je altijd verzekerd van een goed werkende CV ketel, verleng je de levensduur en haal je het maximale rendement uit de CV ketel. 

De prijzen van een ketel zijn erg afhankelijk van jouw wensen en huishouden. Wij maken gratis een offerte op maat voor je!

Kies je ervoor om bij ons een ketel te kopen, dan is dit altijd inclusief installatie. Wij ontzorgen je in het complete proces. Van advies, tot aan het leveren, monteren en gebruiksklaar maken van je nieuwe hoogrendement ketel. Daarbij verwijderen we ook je oude ketel en passen we de leidingen aan waar nodig.

Wij verkopen en verhuren diverse merken cv-ketels. Onder andere Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit ketels. Heb jij een andere ketel op het oog? Wanneer dit een A-merk ketel is kunnen wij ook deze leveren. Wij zijn niet merkafhankelijk.

Het is belangrijk om je ketel goed te onderhouden. Wij kunnen jaarlijks langskomen om jouw cv-ketel te onderhouden.

Met onze jarenlange ervaring, gecertificeerde medewerkers en 24-uurs per dag service, zijn wij dé partner voor alles rondom jouw cv-ketel!

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – Eindhoven – Tilburg

Bel ons