CV KETEL KOPEN UDEN

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

CV ketel kopen in Uden doe je voordelig bij Gasservice Brabant. Bij ons kun je kiezen uit de beste ketels met het hoogste warmtecomfort tegen scherpe prijzen. Dus wil je jouw CV-ketel vervangen en wil je een nieuwe CV-ketel kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een extra snelle service in en rondom Uden.

Nieuwe ketel kopen in Uden

Onze meest verkochte modellen

Alle prijzen zijn inclusief installatie

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme 36

vanaf 2455,- incl. BTW

nefit trendline cv ketel

Nefit Trendline

vanaf 2355,- incl. BTW

nefit proline cv ketel

Nefit Proline

vanaf 2265,- incl. BTW

Intergas Xtreme

Intergas HRE 36/30 A

vanaf 2295,- incl. BTW

Vaillant cv-ketel

Vaillant ecoTec Plus

vanaf 2315,- incl. BTW

De prijzen van een ketel zijn erg afhankelijk van jouw wensen en huishouden. Wij maken gratis een offerte op maat voor je!

Kies je ervoor om bij ons een ketel te kopen, dan is dit altijd inclusief installatie. Wij ontzorgen je in het complete proces. Van advies, tot aan het leveren, monteren en gebruiksklaar maken van je nieuwe hoogrendement ketel. Daarbij verwijderen we ook je oude ketel en passen we de leidingen aan waar nodig.

Wij verkopen en verhuren diverse merken cv-ketels. Onder andere Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit ketels. Heb jij een andere ketel op het oog? Wanneer dit een A-merk ketel is kunnen wij ook deze leveren. Wij zijn niet merkafhankelijk.

Het is belangrijk om je ketel goed te onderhouden. Wij kunnen jaarlijks langskomen om jouw cv-ketel te onderhouden.

Met onze jarenlange ervaring, gecertificeerde medewerkers en 24-uurs per dag service, zijn wij dé partner voor alles rondom jouw cv-ketel!

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOss – Uden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Advies bij het kopen van een cv-ketel

Wij leveren ketels voor iedere gewenste situatie. Behalve de 5 populairste ketels hierboven, hebben we nog veel meer verwarmingsketels. We helpen je daarom graag bij je keuze voor het kopen van een nieuwe ketel. Dit kan zowel op afstand als bij je thuis. Je kunt hiervoor gebruik maken van verschillende advies mogelijkheden. Zo kunnen we bij je langskomen, je telefonisch voorzien van advies of via de mail met behulp van foto’s. Samen vinden we de CV ketel die het beste bij jouw situatie past. 

Kies hieronder voor één van de onderstaande contactopties. 

Bel ons