CV ketel Onderhoud Tilburg

cv ketel onderhoud tilburg

Wij houden je ketel in topconditie!

Voor je CV-ketel onderhoud in Tilburg moet je bij Gasservice Brabant zijn. Wij houden je ketel in topconditie voor maximaal rendement dus directe besparing in de portemonnee. Bovendien verleng je de levensduur van je ketel, voorkom je gevaarlijke situaties en hoge reparatiekosten.

CV-ketel onderhoud Tilburg met onderhoudscontract

Met een contract voor je ketelonderhoud ben je altijd verzekerd van een goed werkende ketel en snelle service bij storing. De ketel wordt periodiek (1x per jaar) onderhouden en betaal je nooit arbeids- en voorrijkosten. Tijdens deze check wordt je ketel gecontroleerd op o.a. veiligheid, uitstoot, rendement, lekkages en een algemene goede werking met de juiste afstelling. Bovendien ben je, afhankelijk van welk serviceabonnement je kiest, ook vergoed voor de eventuele materiaalkosten bij reparatie.

Wij zijn niet merkafhankelijk en dus geschikt om ieder soort ketel te onderhouden. Een ander voordeel is dat wij van verschillende merken alle onderdelen op voorraad hebben. Hierdoor kunnen we je dus altijd een snelle service garanderen. Ben je benieuwd naar onze tarieven en voordelen, bekijk dan snel welk servicecontract het beste bij jouw situatie past.

Tarieven onderhoudscontracten

Bekijk hieronder de tarieven voor onze verschillende onderhoudscontracten. Heb je een zonneboiler, een W.T.W. unit of een ander CV of ventilatiesysteem, dan kan je deze eenvoudig combineren met onze combinatiecontracten.

LET OP: storingen die optreden binnen 3 maanden, na het afsluiten van het onderhoudscontract, vallen niet onder de overeenkomst.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW

CV-Onderhoud basis

8,16

per maand

MEEST GEKOZEN

CV-Onderhoud Plus

11,83

Per maand

*Storingen gemeld voor 12.00 uur worden zoveel mogelijk dezelfde dag opgelost

CV-Onderhoud ALL-IN

16,64

per maand

*Storingen gemeld voor 12.00 uur worden zoveel mogelijk dezelfde dag opgelost

Warmtepomp onderhoud

11,83

per maand

* Storingen niet inbegrepen

Combineer met:

zonneboiler ONDERHOUD

5,81

per maand

* Storingen niet inbegrepen

MECHANISCHE VENTILATIE ONDERHOUD

5,81

per maand

* Storingen niet inbegrepen

W.T.W-unit onderhoud

8,98

per maand

* Storingen niet inbegrepen

airco
onderhoud

5,81

per maand

* Storingen niet inbegrepen

Liever éénmalig onderhoud aan je CV-ketel?

Ben je niet geïnteresseerd in het afsluiten van een contract? Geen zorgen, wij verzorgen ook eenmalig onderhoud of reparaties aan CV-ketels en CV-installaties in Tilburg. In dat geval betaal je per onderhoudsbeurt €172,50 inclusief BTW. Deze prijs is exclusief materialen. Voor eenmalig onderhoud aan je ketel kun je online een afspraak inplannen op een door jou gekozen datum & tijdstip. Heb je andere vragen of advies nodig? Kies dan voor één van de andere contactmogelijkheden. 

Doorgaan naar contract afsluiten

Eenvoudig online afsluiten

In slechts een paar stappen sluit je online een onderhoudscontract af. Vul je gegevens en apparaat details in en na verzending nemen wij zsm contact met je op zodat je in no-time kan genieten van de voordelen als klant van Gasservice Brabant!

Na het aanvragen van je onderhoudscontract ontvang je het officiële contract zo spoedig mogelijk om te ondertekenen.

LET OP: storingen die optreden binnen 3 maanden, na het afsluiten van het onderhoudscontract, vallen niet onder de overeenkomst.

Velden gemarkeerd met een  *  zijn verplichte velden.
Persoonsgegevens
Toestel 1
Toestel 2 (optioneel, sla deze stap over als hij niet van toepassing is)
Wijze van betaling
'Gasservice Brabant verwerkt je gegevens om je aanvraag te verwerken. Meer informatie over het gebruik van je persoonsgegevens vind je in onze algemene voorwaarden.' Ook zijn de algemene voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten van toepassing.

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – Eindhoven – Tilburg

Bel ons