cv ketel onderhoud Vught

Wij houden je ketel in topconditie!

Voor je CV-ketel onderhoud in Vught moet je bij Gasservice Brabant zijn. Wij houden je ketel in topconditie voor maximaal rendement dus directe besparing in de portemonnee. Bovendien verleng je de levensduur van je ketel, voorkom je gevaarlijke situaties en hoge reparatiekosten. 

CV-ketel onderhoud Vught met onderhoudscontract

Met een contract voor je ketelonderhoud ben je altijd verzekerd van een goed werkende ketel en snelle service bij storing. De ketel wordt periodiek (1x per jaar) onderhouden en betaal je nooit arbeids- en voorrijkosten. Tijdens deze check wordt je ketel gecontroleerd op o.a. veiligheid, uitstoot, rendement, lekkages en een algemene goede werking met de juiste afstelling. Bovendien ben je, afhankelijk van welk serviceabonnement je kiest, ook vergoed voor de eventuele materiaalkosten bij reparatie.

Wij zijn niet merkafhankelijk en dus geschikt om ieder soort ketel te onderhouden. Een ander voordeel is dat wij van verschillende merken alle onderdelen op voorraad hebben. Hierdoor kunnen we je dus altijd een snelle service garanderen. Ben je benieuwd naar onze tarieven en voordelen, bekijk dan snel welk servicecontract het beste bij jouw situatie past.

Tarieven onderhoudscontracten

Bekijk hieronder de tarieven voor onze verschillende onderhoudscontracten. Heb je een zonneboiler, een W.T.W. unit of een ander CV of ventilatiesysteem, dan kan je deze eenvoudig combineren met onze combinatiecontracten.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW

CV onderhoud basis

€7,09/mnd

CV onderhoud + storing

€10,29/mnd

MEEST GEKOZEN

CV onderhoud + storing All-inn

€14,47/mnd

Warmtepomp onderhoud

€10,29/mnd

te combineren met

Zonneboiler onderhoud

+ €5,05/mnd

Mechanische ventilatie onderhoud

+ €5,05/mnd

W.T.W-unit onderhoud

+ €7,80/mnd

Liever éénmalig onderhoud aan je CV-ketel?

Ben je niet geïnteresseerd in het afsluiten van een contract? Geen zorgen, wij verzorgen ook eenmalig onderhoud of reparaties aan CV-ketels en CV-installaties in Vught. In dat geval betaal je voorrijkosten, arbeidsloon + kosten voor onderdelen. Voor eenmalig onderhoud aan je ketel kun je online een afspraak inplannen op een door jou gekozen datum & tijdstip. Heb je andere vragen of advies nodig? Kies dan voor één van de andere contactmogelijkheden. 

Doorgaan naar contract afsluiten

Sluit direct een contract af

Vul je gegevens en apparaat details hieronder in en sluit eenvoudig online een onderhoudscontract af. Na verzending nemen wij zo snel mogelijk contact met je op zodat je zo snel mogelijk kan genieten van de voordelen als klant van Gasservice Brabant.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Call Now ButtonBel ons