cv ketel onderhoud Zaltbommel

Wij houden je ketel in topconditie!

Voor je CV-ketel onderhoud in Zaltbommel moet je bij Gasservice Brabant zijn. Wij houden je ketel in topconditie voor maximaal rendement dus directe besparing in de portemonnee. Bovendien verleng je de levensduur van je ketel, voorkom je gevaarlijke situaties en hoge reparatiekosten.

CV-ketel onderhoud Zaltbommel met onderhoudscontract

Met een contract voor je ketelonderhoud ben je altijd verzekerd van een goed werkende ketel en snelle service bij storing. De ketel wordt periodiek (1x per jaar) onderhouden en betaal je nooit arbeids- en voorrijkosten. Tijdens deze check wordt je ketel gecontroleerd op o.a. veiligheid, uitstoot, rendement, lekkages en een algemene goede werking met de juiste afstelling. Bovendien ben je, afhankelijk van welk serviceabonnement je kiest, ook vergoed voor de eventuele materiaalkosten bij reparatie.

Wij zijn niet merkafhankelijk en dus geschikt om ieder soort ketel te onderhouden. Een ander voordeel is dat wij van verschillende merken alle onderdelen op voorraad hebben. Hierdoor kunnen we je dus altijd een snelle service garanderen. Ben je benieuwd naar onze tarieven en voordelen, bekijk dan snel welk servicecontract het beste bij jouw situatie past.

Tarieven onderhoudscontracten

Bekijk hieronder de tarieven voor onze verschillende onderhoudscontracten. Heb je een zonneboiler, een W.T.W. unit of een ander CV of ventilatiesysteem, dan kan je deze eenvoudig combineren met onze combinatiecontracten.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW

CV onderhoud basis

€8,16/mnd

CV onderhoud + storing

€11,83/mnd

*Storing gemeld voor 19.00 uur worden zoveel mogelijk opgelost dezelfde dag

MEEST GEKOZEN

CV onderhoud + storing All-inn

€16,64/mnd

*Storing gemeld voor 19.00 uur worden zoveel mogelijk opgelost dezelfde dag

Warmtepomp onderhoud

€11,83/mnd

te combineren met

Zonneboiler
onderhoud

+ €5,81/mnd

Mechanische ventilatie onderhoud

+ €5,81/mnd

W.T.W-unit
onderhoud

+ €8,98/mnd

Liever éénmalig onderhoud aan je CV-ketel?

Ben je niet geïnteresseerd in het afsluiten van een contract? Geen zorgen, wij verzorgen ook eenmalig onderhoud of reparaties aan CV-ketels en CV-installaties in Zaltbommel. In dat geval betaal je per onderhoudsbeurt €172,50 inclusief BTW. Deze prijs is exclusief materialen. Voor eenmalig onderhoud aan je ketel kun je online een afspraak inplannen op een door jou gekozen datum & tijdstip. Heb je andere vragen of advies nodig? Kies dan voor één van de andere contactmogelijkheden. 

Doorgaan naar contract afsluiten

Eenvoudig online afsluiten

In slechts een paar stappen sluit je online een onderhoudscontract af. Vul je gegevens en apparaat details in en na verzending nemen wij zsm contact met je op zodat je in no-time kan genieten van de voordelen als klant van Gasservice Brabant!

Na het aanvragen van je onderhoudscontract ontvang je het officiële contract zo spoedig mogelijk om te ondertekenen.

Velden gemarkeerd met een  *  zijn verplichte velden.
Persoonsgegevens
Toestel 1
Toestel 2 (optioneel, sla deze stap over als hij niet van toepassing is)
Wijze van betaling
'Gasservice Brabant verwerkt je gegevens om je aanvraag te verwerken. Meer informatie over het gebruik van je persoonsgegevens vind je in onze algemene voorwaarden.' .

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Bel ons