CV-Ketel storing

Last van een storing aan je cv-ketel?

Er is niets zo vervelend als een storing aan je cv-ketel, verwarming of warmtepomp. Je kunt een storing aan je cv-ketel herkennen aan het feit dat er ineens geen warm water meer uit de kraan komt of wanneer je verwarming het niet meer doet. Hierdoor kan je niet meer douchen, afwassen of je gezicht reinigen met warm water. Wij weten hoe vervelend een cv-ketel storing is en kunnen dit eenvoudig en snel voor je oplossen. Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Lees dan snel verder!

cv storing

Gebruik maken van onze spoedservice?

Voor onze huidige klanten is onze CV storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar om je CV ketel storing op te lossen. Je wordt dan volgens de betreffende voorwaarden geholpen. Neem je vóór 12.00 uur contact met ons op, dan komen we dezelfde dag nog langs. Heb je nog geen contract bij ons, maar wil je toch gebruik maken van onze spoedservice? Sluit dan direct een onderhoudscontract aan.

Spoedservice van Gasservice Brabant

Tarieven onderhoudscontracten

Bekijk hieronder de tarieven van de verschillende onderhoudscontracten voor cv-ketels. Heb je een zonneboiler, een W.T.W. unit of een ander CV of ventilatiesysteem, dan kan je deze eenvoudig combineren met onze combinatiecontracten.

LET OP: storingen die optreden binnen 3 maanden, na het afsluiten van het onderhoudscontract, vallen niet onder de overeenkomst. 

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Onderhoud Basis

€8,16/mnd

Onderhoud Plus

€11,83/mnd

*Storing gemeld voor 12.00 uur worden zoveel mogelijk dezelfde dag opgelost

MEEST GEKOZEN

Onderhoud All-In

€16,64/mnd

*Storing gemeld voor 12.00 uur worden zoveel mogelijk dezelfde dag opgelost

Warmtepomp onderhoud

€11,83/mnd

Spoedaanvraag onderhoudscontract

Heb je een acute storing aan je CV-ketel of wil je een spoedreparatie inplannen? Kies voor een van onze onderhoudscontracten en wij lossen het direct voor je op. Doe je dit voor 12.00u, dan komen we dezelfde dag nog langs.

Let op! Dit formulier is alleen bedoeld voor spoedaanvragen.
Reguliere onderhoudscontracten kan je hier aanvragen.

Storingen die optreden binnen 3 maanden, na het afsluiten van het onderhoudscontract, vallen niet onder de overeenkomst.

Velden gemarkeerd met een  *  zijn verplichte velden.
Persoonsgegevens
Toestel 1
Toestel 2 (optioneel, sla deze stap over als hij niet van toepassing is)
Wijze van betaling
'Gasservice Brabant verwerkt je gegevens om je aanvraag te verwerken. Meer informatie over het gebruik van je persoonsgegevens vind je in onze algemene voorwaarden.' .
Bel ons