CV-Ketel storing

Last van een storing aan je cv-ketel?

Er is niets zo vervelend als een storing aan je cv-ketel, verwarming of warmtepomp. Je kunt een storing aan je cv-ketel herkennen aan het feit dat er ineens geen warm water meer uit de kraan komt of wanneer je verwarming het niet meer doet. Hierdoor kan je niet meer douchen, afwassen of je gezicht reinigen met warm water. Wij weten hoe vervelend een cv-ketel storing is en kunnen dit eenvoudig en snel voor je oplossen. Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Lees dan snel verder!

cv storing

Gebruik maken van onze spoedservice?

Voor onze huidige klanten is onze CV storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar om je CV ketel storing op te lossen. Je wordt dan volgens de betreffende voorwaarden geholpen. Neem je vóór 19.00 uur contact met ons op, dan komen we dezelfde dag nog langs. Heb je nog geen contract bij ons, maar wil je toch gebruik maken van onze spoedservice? Sluit dan direct een onderhoudscontract aan.

Spoedservice van Gasservice Brabant

Eenmalig onderhoud inplannen?

Ben je niet geïnteresseerd in het afsluiten van een contract? Geen zorgen, wij verzorgen ook eenmalig onderhoud of reparaties aan CV-ketels en CV-installaties. In dat geval betaal je per onderhoudsbeurt €135,00 inclusief BTW. Deze prijs is exclusief materialen. dit zijn uitsluitend eenmalige onderhoudsafspraken en niet bedoeld voor storingen. Voor eenmalig onderhoud aan je ketel kan je online een afspraak inplannen aan de hand van onze beschikbaarheid.

Let op! Door drukte kan het tot 4 weken duren voordat je een afspraak kunt inplannen.

Tarieven onderhoudscontracten

Onderhoud Basis

€7,09/mnd
Per 2023 - €8,15/mnd

Onderhoud Plus

€10,29/mnd
Per 2023 - €11,83/mnd

*Storing gemeld voor 19.00 uur worden zoveel mogelijk opgelost dezelfde dag

MEEST GEKOZEN

Onderhoud All-In

€14,47/mnd
Per 2023 - €16,65/mnd

*Storing gemeld voor 19.00 uur worden zoveel mogelijk opgelost dezelfde dag

Warmtepomp onderhoud

€10,29/mnd
Per 2023 - €11,83/mnd

Spoedaanvraag onderhoudscontract

Heb je een acute storing aan je CV-ketel of wil je een spoedreparatie inplannen? Kies voor een van onze onderhoudscontracten en wij lossen het direct voor je op. Doe je dit voor 19.00u, dan komen we dezelfde dag nog langs.

Let op! Dit formulier is alleen bedoeld voor spoedaanvragen.
Reguliere onderhoudscontracten kan je hier aanvragen.

Velden gemarkeerd met een  *  zijn verplichte velden.
Persoonsgegevens
Toestel 1
Toestel 2 (optioneel, sla deze stap over als hij niet van toepassing is)
Wijze van betaling
'Gasservice Brabant verwerkt je gegevens om je aanvraag te verwerken. Meer informatie over het gebruik van je persoonsgegevens vind je in onze algemene voorwaarden.' .
Bel ons