CV Onderhoud

CV Onderhoud

CV-ketel onderhoud, waarvoor?

CV-ketel onderhoud is noodzakelijk voor een goed werkende ketel. Door uw ketel periodiek te laten onderhouden verkleint u de kans op storingen en voorkomt u onveilige situaties en hoge reparatiekosten. Bovendien verlengt u de levensduur van uw ketel en haalt u altijd het maximale rendement. Hiermee bespaart u dus ook direct in uw portemonnee. Er zijn verschillende manieren om uw ketel te laten onderhouden. Hieronder kort de voordelen. 

CV gehuurd of gekocht? Hoe zit dat met onderhoud?

Kiest u ervoor om een CV-ketel te huren, dan zit onderhoud vrijwel altijd bij de prijs inbegrepen. Ook bij ons. Heeft u een CV-ketel bij ons gekocht of elders, dan dient u hier apart een onderhoudscontract bij af te sluiten. U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten servicecontracten voor CV-ketels. Deze contracten kunt u eventueel ook bovendien met een combinatie contract voor eventuele andere CV-systemen zoals een zonneboiler of warmtepomp.

Zomeractie!

Sluit u een onderhoudscontract af in de maand juni, juli of augustus van 2020, dan ontvangt u GRATIS een slimme thermostaat t.w.v. €145 inclusief installatie. Meer informatie over deze actie vindt u onderaan deze pagina. 

CV-ketel onderhoud met onderhoudscontract

De meest gekozen manier is CV-ketel onderhoud met onderhoudscontract. Kiest u voor een onderhoudscontract dan krijgt u een jaarlijkse check door een van onze monteurs. Onze monteur controleert uw ketel dan o.a. op veiligheid, uitstoot, rendement, lekkages en een algemene goede werking met de juiste afstelling. 

Eenmalig onderhoud CV-ketel

Bent u geen klant en ook niet geïnteresseerd in het afsluiten van een onderhoudscontract? Geen zorgen, wij verzorgen ook eenmalig onderhoud of reparaties aan CV-ketels en CV-installaties. In dat geval betaalt u voorrijkosten, arbeidsloon + kosten voor onderdelen. Voor eenmalig onderhoud aan uw ketel kunt u direct online een afspraak inplannen op een door u gekozen datum & tijdstip.

CV-ketel Onderhoudscontract via Gasservice Brabant

Kiest u voor een CV-ketel onderhoudscontract Gasservice Brabant, dan geniet u van vele voordelen. Zo staan wij 24/7 klaar voor onze klanten met spoedgevallen. Voor niet spoedgevallen beloven wij dat als u voor 19.00u contact opneemt, u dezelfde dag nog geholpen wordt. Daarnaast betaalt u met een onderhoudscontract GEEN arbeids- en voorrijkosten. Wij werken uiteraard uitsluitend met ervaren en vaste monteurs en wij zijn niet merkafhankelijk. Dat wil zeggen dat wij ieder type ketel kunnen onderhouden en ook de onderdelen daarvan op voorraad hebben.

Tarieven CV onderhoudscontracten

Bekijk hieronder de tarieven voor onze verschillende onderhoudscontracten. Heeft u een zonneboiler, een W.T.W. unit of een ander CV of ventilatiesysteem, dan kunt u deze eenvoudig combineren met onze combinatiecontracten.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW

CV onderhoud basis

€6,88/mnd

 • Periodiek onderhoud
 • Geen voorrij kosten
 • Geen arbeidskosten
 • 24/7 hulp bij storingen

CV onderhoud + storing

€9,98/mnd

 • Periodiek onderhoud
 • Geen voorrij kosten
 • Geen arbeidskosten
 • 24/7 hulp bij storingen
 • GRATIS Slimme Thermostaat

Warmtepomp onderhoud

€9,98/mnd

 • Periodiek onderhoud
 • Geen voorrij kosten
 • Geen arbeidskosten
 • 24/7 hulp bij storingen

Meest gekozen

Tarieven combinatiecontracten

Zonneboiler onderhoud

+€4,90/mnd

Mechanische ventilatie onderhoud

+€4,90/mnd

W.T.W-unit onderhoud

+€7,58/mnd

zomeractie!

Bent u van plan om een onderhoudscontract af te sluiten? Profiteer dan nu van onze unieke actie! Ontvang een Plugwise Anna Slimme Thermostaat inclusief installatie helemaal GRATIS! Met deze aanbieding bespaart u maar liefst €145,- voor de aanschaf van de thermostaat en de kosten voor het installeren.

Het enige wat u hoeft te doen is het afsluiten van een  onderhoudscontract + storing in de maanden juni, juli of augustus 2020.

plugwise anna thermostaat

Wat kan de Anna Plugwise?

De Plugwise Anna zorgt voor optimaal comfort in uw huis. Zo hoeft u zich onder andere geen zorgen meer te maken om het handmatig instellen van uw thermostaat, kunt u op maat gemaakte verwarming schema’s instellen en bespaart u op de energiekosten. Dit allemaal op de mooie design interface of via uw smartphone. 

Hoe werkt het?

Deze slimme thermostaat is aangesloten op het internet. Zo kunt u overal waar u internet heeft de thermostaat bedienen. Handig om bijvoorbeeld na een werkdag de verwarming aan zetten en zo thuis te komen in een warm huis. Het enige wat nodig is, is een gateway die het mogelijk maakt om via internet te communiceren met uw CV-ketel.

De voordelen op een rijtje

 • Handige bediening via app
 • Stel uw eigen verwarmingsschema’s samen
 • Bespaar kosten op uw energierekening
 • Te gebruiken door het hele gezin
 • Data is beschermd

Sluit direct een onderhoudscontract af

Vul het onderhoudscontract hieronder in en sluit eenvoudig online een onderhoudscontract af bij Gasservice Brabant. Na verzending nemen wij zo snel mogelijk contact met u op zodat u zo snel mogelijk kan genieten van de voordelen als klant van Gasservice Brabant.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Liever eerst meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract?
Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (binnen 1 werkdag).
Wees zo compleet mogelijk in uw aanvraag.

Velden met een * zijn verplichte velden

Wij zijn actief in de volgende regio's:

‘s-Hertogenbosch – Oss – Uden – Heesch – Nistelrode – Schijndel – Dongen – Zaltbommel – Hedel – Vught Sint-Michielsgestel – Drunen – Vlijmen – Waalwijk – Kaatsheuvel – Veghel – Tilburg – Oosterhout  – Hilvarenbeek – Best – Son Sint-Oedenrode – Boxtel – Oisterwijk – Rosmalen

Wij plegen onderhoud en reparaties aan o.a.

ferroli cv ketel
daalderop cv ketel
awb cv ketel
Atag CV-ketel
Call Now ButtonBel ons