CV Onderhoud

Ontvang tijdelijk de eerste drie maanden GRATIS

CV Ketel Onderhoud

CV ketel onderhoud is noodzakelijk voor een goed werkende ketel. Door je ketel periodiek te laten onderhouden verklein je de kans op storingen en voorkom je onveilige situaties en hoge reparatiekosten. Bovendien verleng je de levensduur van je ketel en behaal je altijd het maximale rendement.

CV gehuurd of gekocht? Hoe zit dat met onderhoud?

Kies je ervoor om een CV-ketel te huren, dan zit onderhoud altijd bij de prijs inbegrepen. Heb je een CV-ketel, dan dien je hier apart een onderhoudscontract bij af te sluiten. Je hebt bij ons keuze uit verschillende soorten onderhoudscontracten. Het contract kan je combineren met een contract voor andere CV-systemen zoals een zonneboiler of warmtepomp.

onderhoudscontract CV-KETEL

Kiest je voor een onderhoudscontract dan krijgt de ketel een jaarlijkse check door een van onze monteurs. Onze monteur controleert je ketel dan o.a. op veiligheid, uitstoot, rendement, lekkages en een algemene goede werking met de juiste instellingen.

Eenmalig onderhoud CV-ketel

Ben je niet geïnteresseerd in het afsluiten van een contract? Geen zorgen, wij verzorgen ook eenmalig onderhoud of reparaties aan CV-ketels en CV-installaties. In dat geval betaal je voorrijkosten, arbeidsloon + kosten voor onderdelen. Voor eenmalig onderhoud aan je ketel kan je online een afspraak inplannen op een door jou gekozen datum & tijdstip.

Tarieven onderhoudscontracten

Bekijk hieronder de tarieven voor onze verschillende onderhoudscontracten. Heb je een zonneboiler, een W.T.W. unit of een ander CV of ventilatiesysteem, dan kan je deze eenvoudig combineren met onze combinatiecontracten.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW

Nu tijdelijk de eerste drie maanden GRATIS

CV onderhoud basis

€7,09/mnd

CV onderhoud + storing

€10,29/mnd

MEEST GEKOZEN

CV onderhoud + storing All-inn

€14,47/mnd

Warmtepomp onderhoud

€10,29/mnd

Sluit eenvoudig online een contract af

Vul je gegevens en apparaatdetails hieronder in en sluit eenvoudig online een onderhoudscontract af. Na verzending nemen wij zo snel mogelijk contact met je op zodat je zo snel mogelijk kan genieten van de voordelen als klant van Gasservice Brabant.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Nu tijdelijk de eerste drie maanden GRATIS

Call Now ButtonBel ons