CV Onderhoud

CV Ketel Onderhoud

CV ketel onderhoud is noodzakelijk voor een goed werkende ketel. Door je ketel periodiek te laten onderhouden verklein je de kans op storingen en voorkom je onveilige situaties en hoge reparatiekosten. Bovendien verleng je de levensduur van je ketel en behaal je altijd het maximale rendement.

CV gehuurd of gekocht? Hoe zit dat met onderhoud?

Kies je ervoor om een CV-ketel te huren, dan zit onderhoud altijd bij de prijs inbegrepen. Heb je een CV-ketel, dan dien je hier apart een onderhoudscontract bij af te sluiten. Je hebt bij ons keuze uit verschillende soorten onderhoudscontracten. Het contract kan je combineren met een contract voor andere CV-systemen zoals een zonneboiler of warmtepomp.

onderhoudscontract CV-KETEL

Kies je voor een van onze onderhoudscontracten? Dan is je ketel verzekerd van een een jaarlijkse check door een van onze onderhoud monteurs. Onze monteur controleert je ketel dan o.a. op veiligheid, uitstoot, rendement, lekkages en een algemene goede werking met de juiste instellingen. Hiermee houdt je jouw ketel altijd in topvorm. Wil je meer weten over onze verschillende onderhoudscontracten? Klik dan op onderstaande button.

Eenmalig onderhoud CV-ketel

Ben je niet geïnteresseerd in het afsluiten van een contract? Geen zorgen, wij verzorgen ook eenmalig onderhoud of reparaties aan CV-ketels en CV-installaties. In dat geval betaal je per onderhoudsbeurt €172,50 inclusief BTW. Deze prijs is exclusief materialen. Voor eenmalig onderhoud aan je ketel kan tussen april 2022 en september 2022 online een afspraak inplannen op een door jou gekozen datum & tijdstip.

Tarieven onderhoudscontracten

Bekijk hieronder de tarieven voor onze verschillende onderhoudscontracten. Heb je een zonneboiler, een W.T.W. unit of een ander CV of ventilatiesysteem, dan kan je deze eenvoudig combineren met onze combinatiecontracten.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW

Onderhoud Basis

€7,09/mnd

Onderhoud Plus

€10,29/mnd

*Storing gemeld voor 19.00 uur worden zoveel mogelijk opgelost dezelfde dag

MEEST GEKOZEN

Onderhoud All-In

€14,47/mnd

*Storing gemeld voor 19.00 uur worden zoveel mogelijk opgelost dezelfde dag

Warmtepomp onderhoud

€10,29/mnd

Eenvoudig online afsluiten

In slechts een paar stappen sluit je online een onderhoudscontract af. Vul je gegevens en apparaat details in en na verzending nemen wij zsm contact met je op zodat je in no-time kan genieten van de voordelen als klant van Gasservice Brabant!

Na het aanvragen van je onderhoudscontract ontvang je het officiële contract zo spoedig mogelijk om te ondertekenen.

Velden gemarkeerd met een  *  zijn verplichte velden.
Persoonsgegevens
Toestel 1
Toestel 2 (optioneel, sla deze stap over als hij niet van toepassing is)
Wijze van betaling
'Gasservice Brabant verwerkt je gegevens om je aanvraag te verwerken. Meer informatie over het gebruik van je persoonsgegevens vind je in onze algemene voorwaarden.' .

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Bel ons