CW 5 Ketels

Een CW5 ketel is een populaire keuze voor huishoudens met een gemiddeld tot groot waterverbruik. Deze ketel is geschikt voor grotere huishoudens en perfect voor 2-onder-1 kap of vrijstaande huizen. Het vermogen van deze cw5 ketels is voldoende om op meerdere tappunten tegelijk gebruik te maken van warm water en heel het huis te verwarmen. 

Heb je een regen- of stortdouche in je badkamer? Ook dan kies je voor deze comfortklasse. Heb jij een klein huishouden? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod ketels met CW-waarde 4.

Onze meest verkochte cw5-ketels

Besluit je een cv-ketel te kopen of huren bij ons? Dit is altijd inclusief installatie! Wij geven je graag gratis en vrijblijvend advies over de ketel die het beste bij jouw woning en wensen past.

CW5 Ketel - Nefit Trendline

€2855,- incl. installatie!

CW5 Ketel - Nefit Proline

€2750,- incl. installatie!

CW5 Ketel - Intergas Extreme

€2965,- incl. installatie!

Intergas 36/30 HRE CW5

€2860,- incl. installatie!

CW5 Ketel - Vaillant ecoTec Plus 30/34

€2985,- incl. installatie!

CW5 Ketel - Remeha Calenta 40 C

€2905,- incl. installatie!

CW5 Ketel - Remeha Avanta

€2795,- incl. installatie!

voordelen van een cw5 verwarmingsketel

Een van de belangrijkste voordelen van een CW5 ketel is het comfort dat het biedt. Door de hoge capaciteit van de CW5 ketel kun je genieten van een constante toevoer van warm water, zelfs als er meerdere kranen tegelijkertijd worden gebruikt. Een CW5 ketel heeft een hoog rendement, wat betekent dat het meer warmte produceert dan traditionele cv-ketels (of cw4 ketels). Dit betekent dat de CW5 ketel minder energie nodig heeft om hetzelfde niveau van verwarming en warm water te bieden, wat resulteert in een lager energieverbruik en lagere energierekeningen. 

Hulp nodig bij de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel?

Overweeg jij om een nieuwe ketel te huren of kopen maar heb je toch nog je twijfels over het juiste model? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Bel ons