Nefit CV-ketels

Nefit CV-ketels

Nefit CV-ketel kopen of huren

Nefit heeft al meer dan 100 jaar ervaring en staat voor zekerheid. Zij bieden betrouwbare, breed toepasbare, duurzame, energiebesparende oplossingen voor verwarming, warmwater- en energievoorzieningen. Sinds 2004 is Nefit verbonden aan Bosch, een internationale en innovatieve wereldspeler in de thermotechniek. Om deze reden bent u met Nefit verzekerd van kwaliteit.

Kies de ketel die het beste bij uw situatie past

Bij ons kunt u kiezen voor zowel het kopen als het huren van een CV-ketel van het merk Nefit. Op deze pagina meer over de modellen die wij aanbieden en de voordelen ervan. Als u eruit bent welke Nefit CV-ketel het beste bij uw situatie past, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. 

nefit logo

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een Nefit CV-ketel.

Wilt u graag meer informatie over onze Nefit CV-ketels of een vrijblijvende offerte ontvangen? Kies een model hieronder of laat u adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Nefit ProLine

De ProLine modellen van Nefit zijn de meest compacte oplossing voor energiebesparing en comfort. ProLine valt onder de kleinste cv-ketels die Nefit voert, maar de prestaties blijven niet achter. De cv-ketel heeft een erg laag standby verbruik en een extra hoog rendement op verwarming en warm water. Door het kleine formaat is het de ideale cv-ketel voor mensen met weinig ruimte. De modellen van van ProLine variëren tussen CW3 – CW5 waardoor het model geschikt is voor huizen van ieder formaat.

Comfortlevel: CW3, CW4 of CW5
Energielabel: A

Nefit TrendLine CW5

Met een TrendLine ketel van Nefit bent u voorbereid op de toekomst! U heeft geen omkijken naar de TrendLine HR-ketel. Dankzij de slimme Nefit-technologie bent u gegarandeerd van ongestoord functioneren en maximaal comfort. De TrendLine hoort u niet, maar u geniet maximaal van een warm huis. De TrendLine modellen zijn beschikbaar in verschillende comfortklassen.

Comfortlevel: CW5
Energielabel: A

Kopen of huren? Laat u adviseren

Naast de bovenstaande modellen beschikken wij over diverse andere modellen van de bovenstaande merken. Daarnaast hebben wij ook toestellen van de merken: AWB, Ferroli en Itho Daalderop.

Bent u benieuwd welke cv-ketel het beste bij u past? Of weet u nog niet of u een CV-ketel wil kopen of huren, laat u dan adviseren.  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij uw keuze voor een nieuwe CV-ketel.

Wij zijn actief in de volgende regio's:

‘s-Hertogenbosch – Oss – Uden – Heesch – Nistelrode – Schijndel – Dongen – Zaltbommel – Hedel – Vught Sint-Michielsgestel – Drunen – Vlijmen – Waalwijk – Kaatsheuvel – Veghel – Tilburg – Oosterhout  – Hilvarenbeek – Best – Son Sint-Oedenrode – Boxtel – Oisterwijk – Rosmalen

Wij verkopen en verhuren cv ketels van o.a.

daalderop cv ketel
ferroli cv ketel
awb cv ketel
Atag CV-ketel
Bel ons