Vaillant CV-ketels

Vaillant is dé grootste fabrikant van cv-ketels in Europa. Het merk staat garant voor kwaliteit en betrouwbare ketels, die zeer lang mee gaan. Vaillant maakt gebruik van innovatieve technieken waarmee je verzekerd bent van optimaal comfort, betrouwbaarheid, kwaliteit, besparing van energiekosten en lange levensduur. Met Vaillant haal je een duurzame oplossing voor je verwarming en warm watervoorziening in huis.

Vaillant logo

Voordelen vaillant Ketel

Een ketel van Vaillant brengt vele voordelen met zich mee. Deze efficiënte verwarmingsketels kunnen tot 35% meer energie genereren, en daarmee helpen om kosten te besparen. Met de ketels van Vaillant geniet je van het beste comfort in je woning. Benieuwd welke voordelen Vaillant nog meer biedt? Bekijk ze hieronder:

vaillant cv-ketel kopen of huren

We hebben een ruim aanbod van verschillende cv ketels. Zoek je een comfortabele ketel met een zeer hoog rendement? Dan is Vaillant het merk voor jou. Wij hebben de onderstaande Vaillant cv-ketels in ons assortiment. Je kunt bij ons een Vaillant ketel kopen en deze direct door onze monteurs laten installeren. Wij helpen je uiteraard graag bij het kiezen van de juiste Vaillant ketel. Wil je toch liever een cv ketel van Vaillant huren? Dit kan bij ons natuurlijk ook! 

ADVIES OVER ONZE VAILLANT KETELS?

Ons aanbod vaillant CV-ketels

Vaillant ecoTec Plus CW5 30/34

€2985,- incl. installatie!

onderhoud vaillant ketel

Wij beschikken over verschillende onderhoudscontracten voor cv-ketels van Vaillant. Onze monteur controleert eens per jaar je ketel o.a. op veiligheid, uitstoot, rendement, lekkages en een algemene goede werking met de juiste instellingen. Hiermee weet je zeker dat je ketel van de hoogste kwaliteit is én blijft.

Bel ons