Vaillant CV-ketels

Vaillant CV-ketels

Vele tevreden klanten gingen u al voor

Vaillant CV-ketel kopen of huren

Vaillant is een van de internationale marktleiders op het gebied van verwarmings- en ventilatietechniek. De cv-ketels van Vaillant hebben een hoge energie-efficiëntie en staan bekend om prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kies de ketel die het beste bij uw situatie past

Bij ons kunt u kiezen voor zowel het kopen als het huren van een CV-ketel van het merk Vaillant. Op deze pagina meer over de modellen die wij aanbieden en de voordelen ervan. Als u eruit bent welke Vaillant CV-ketel het beste bij uw situatie past, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. 

vaillant-group-vector-logo

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een Vaillant CV-ketel.

Wilt u graag meer informatie over onze Vaillant CV-ketels of een vrijblijvende offerte ontvangen? Kies een model hieronder of laat u adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Vaillant ecoTEC Classic HR Combiketel

De Vaillant EcoTec classic is de basis hr-ketel van Vaillant. Het is een zeer efficiënt toestel met hoog rendement voor zowel de cv als warm water. De EcoTec classic is tevens de meest compacte hr-ketel in de markt met geïntegreerd expansievat, in zowel CW3 als CW4. Om deze reden is de ecoTec classic een prima keuze wanneer u wilt gaan voor gebruiksgemak en comfort.

Comfortlevel: CW3, CW4, CW5
Energielabel: A

  • Hoog rendement voor cv en warm water
  • De meest compacte hr-ketel in de markt
  • De componenten zijn vanaf de voorkant bereikbaar en eenvoudig te demonteren

Vaillant ecoTEC plus HR Combiketel

De ecoTEC plus van Vaillant is een zeer efficiënt toestel, beschikbaar als solotoestel of combitoestel met zeer hoog warmwatercomfort voor iedere toepassing. Het is een zeer efficiënt toestel beschikbaar in alle CW-klassen. Met dit toestel bespaart u op stand-by verbruik door geoptimaliseerde elektronica in het systeem.

Comfortlevel: CW3, CW4, CW5
Energielabel: A

  • Compact toestel met alle essentiële installatiecomponenten geïntegreerd
  • Laagste stand-by verbruik door geoptimaliseerde elektronica
  • Makkelijk in gebruik te nemen door installatieassistent

Kopen of huren? Laat u adviseren

Naast de bovenstaande modellen beschikken wij over diverse andere modellen van de bovenstaande merken. Daarnaast hebben wij ook toestellen van de merken: AWB, Ferroli en Itho Daalderop.

Bent u benieuwd welke cv-ketel het beste bij u past? Of weet u nog niet of u een CV-ketel wil kopen of huren, laat u dan adviseren.  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij uw keuze voor een nieuwe CV-ketel.

Wij zijn actief in de volgende regio's:

‘s-Hertogenbosch – Oss – Uden – Heesch – Nistelrode – Schijndel – Dongen – Zaltbommel – Hedel – Vught Sint-Michielsgestel – Drunen – Vlijmen – Waalwijk – Kaatsheuvel – Veghel – Tilburg – Oosterhout  – Hilvarenbeek – Best – Son Sint-Oedenrode – Boxtel – Oisterwijk – Rosmalen

Wij verkopen en verhuren cv ketels van o.a.

daalderop cv ketel
ferroli cv ketel
awb cv ketel
Atag CV-ketel
Call Now ButtonBel ons