WARMTEPOMP UDEN

Verduurzaam je woning en bespaar kosten

Verduurzaam je woning met een warmtepomp van Gasservice Brabant  en bespaar elke maand kosten! Wij hebben hybride warmtepompen en elektrische warmtepompen. Benieuwd wat de voordelen zijn? Lees meer of neem vrijblijvend contact met ons op.

Hybride warmtepomp UDEN

Een hybride warmtepomp werkt op elektriciteit en onttrekt warmte uit de buitenlucht. Deze warmte wordt gebruikt om het huis te verwarmen. Wanneer het te koud wordt buiten, dan neemt de normale CV-ketel het over. Deze CV-ketel wordt tevens ook nog steeds gebruikt voor warm water.

Denk jij na over een hybride warmtepomp? Het is belangrijk dat jouw woning voldoet aan de volgende punten:

Voordelen Hybride Warmtepomp

ELEKTRISCHE warmtepomp UDEN

Een elektrische warmtepomp is een duurzaam verwarmingssysteem wat de warmte uit het grondwater of buitenlucht haalt. Het systeem heeft enkel elektriciteit nodig om deze warmte uit de bron te kunnen onttrekken. Deze elektriciteit kun je weer winnen dankzij zonnepanelen. Op deze manier kun je de warmtevoorziening van je woning volledig duurzaam en gasloos maken.

Voordelen Elektrische Warmtepomp

Warmtepomp UDEN inclusief
installatie

Kies je ervoor om bij ons een warmtepomp te kopen, dan is dit altijd inclusief installatie. Wij ontzorgen je in het complete proces. Van advies, tot aan het leveren, monteren en gebruiksklaar maken van je nieuwe warmtepomp. Daarbij verwijderen we ook je oude ketel indien nodig en passen we de leidingen aan waar nodig.

advies warmtepomp

We helpen je graag bij je keuze voor het kopen van een nieuwe warmtepomp. Je kunt kiezen voor verschillende advies mogelijkheden. Zo kunnen we bij je langskomen, je telefonisch voorzien van advies of via de mail met behulp van foto’s. Samen vinden we de warmtepomp die het beste bij jouw situatie past. Kies hieronder voor één van de onderstaande contactopties. Wij hebben een extra snelle service in en rondom Uden.

Wij zijn actief in

Den BoschRosmalenOss – Uden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Bel ons