Atag CV-ketels

Atag CV-ketels

Atag CV-ketel kopen of huren

ATAG is sinds 1948 een van de meest toonaangevende fabrikanten van cv-ketels in Nederland. De cv-ketels van ATAG blinken uit in comfort en energiezuinigheid. De cv-ketels van ATAG zijn al 8 jaar op rij uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Kies de ketel die het beste bij uw situatie past

Bij ons kunt u kiezen voor zowel het kopen als het huren van een CV-ketel van het merk Atag. Op deze pagina meer over de modellen die wij aanbieden en de voordelen ervan. Als u eruit bent welke Atag CV-ketel het beste bij uw situatie past, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. 

Atag CV-ketel

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een ATAG CV-ketel.

Wilt u graag meer informatie over onze ATAG CV-ketels of een vrijblijvende offerte ontvangen? Kies een model hieronder of laat u adviseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

ATAG I36 HR Combiketel

Door het uitstekende warmwater rendement en – comfort is de i36 serie van ATAG een goede keuze. Deze modellen bewijzen dat comfort en energiezuinigheid hand in hand met elkaar gaan. Het compacte formaat en goede prestaties zorgen ervoor dat het toestel in vrijwel ieder huis past.

Comfortlevel: CW5
Energielabel: A

ATAG a244c HR Combiketel

De A-serie cv-ketels van ATAG hebben een hoog rendement, lage kosten en zijn gebruiksvriendelijk. Daarom is de A244C een perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare pomp tegen lage kosten. De cv-ketel heeft een CW-klasse van 4 en is geschikt voor kleine tot middelgrote huizen.

Comfortlevel: CW4
Energielabel: A

Kopen of huren? Laat u adviseren

Naast de bovenstaande modellen beschikken wij over diverse andere modellen van de bovenstaande merken. Daarnaast hebben wij ook toestellen van de merken: AWB, Ferroli en Itho Daalderop.

Bent u benieuwd welke cv-ketel het beste bij u past? Of weet u nog niet of u een CV-ketel wil kopen of huren, laat u dan adviseren.  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij uw keuze voor een nieuwe CV-ketel.

Wij zijn actief in de volgende regio's:

‘s-Hertogenbosch – Oss – Uden – Heesch – Nistelrode – Schijndel – Dongen – Zaltbommel – Hedel – Vught Sint-Michielsgestel – Drunen – Vlijmen – Waalwijk – Kaatsheuvel – Veghel – Tilburg – Oosterhout  – Hilvarenbeek – Best – Son Sint-Oedenrode – Boxtel – Oisterwijk – Rosmalen

Wij verkopen en verhuren cv ketels van o.a.

Nefit-logo
daalderop cv ketel
ferroli cv ketel
awb cv ketel
Intergas
vaillant-1-logo-png-transparent
Atag CV-ketel
remeha
Bel ons