Nefit cv-ketels

Nefit is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in energiezuinige CV-ketels. Ongeveer 30 jaar geleden bracht Nefit de eerste hr-ketel ter wereld op de markt. Vanaf dat moment is Nefit een voorloper op het gebied van verwarmingsketels met een hoog rendement. Ze hebben een uitmuntende reputatie als het gaat om hoge kwaliteit met een hoog niveau van dienstverlening. Dus zoek je naar zekerheid, betrouwbaarheid en een uitstekende service, dan ben je bij Nefit aan het goede adres.

nefit logo

Voordelen Nefit CV-Ketels

Kies je voor een Nefit CV-ketel, dan kies je voor een ketel met vele voordelen. Zo kun je Nefit ketels eenvoudig combineren met verschillende verwarmingsproducten. Denk bijvoorbeeld aan een hybride warmtepomp of een zonneboiler. Deze duurzame oplossing bespaart energie en leidt uiteindelijk tot minder kosten voor de gebruikers. De keuze voor een ketel van Nefit heeft daarnaast nog meer voordelen:

Nefit ketel kopen of huren

Nefit heeft een ruim assortiment van verschillende hr-ketels. Zoek je een cv-combiketel met hoog rendement, dan is Nefit het meest vertrouwde merk. Bij Gasservice Brabant kan je een Nefit cv-ketel kopen inclusief montage. Onze installateurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste Nefit verwarmingsketel. Liever een cv-ketel huren? Dat kan uiteraard ook! We hebben de onderstaande Nefit combiketels in ons assortiment beschikbaar voor zowel koop of huur. Bekijk het aanbod of neem direct contact op met een van onze specialisten voor advies. 

ADVIES OVER ONZE NEFIT KETELS?

Ons aanbod Nefit CV-ketels

Nefit Proline CW 4

€2685,- incl. installatie!

Nefit Trendline CW5

€2855,- incl. installatie!

Nefit Proline CW5

€2750,- incl. installatie!

onderhoud nefit cv-ketels

ONDERHOUDSCONTRACTen

Bij Gasservice Brabant kan je terecht voor het onderhoud van je Nefit cv-ketel. Hiervoor beschikken we over verschillende onderhoudscontracten. Onze monteur controleert eens per jaar je ketel o.a. op veiligheid, uitstoot, rendement, lekkages en een algemene goede werking met de juiste instellingen.

Eenmalig onderhoud

Je kunt bij Gasservice Brabant ook terecht voor eenmalig onderhoud of reparaties aan Nefit verwarmingsketel. In dat geval betaal je voorrijkosten, arbeidsloon + kosten voor onderdelen. Voor eenmalig onderhoud aan je ketel kan je online een afspraak inplannen op een door jou gekozen datum & tijdstip.

Bel ons