CV ketel kopen

Heb je een verouderde cv-ketel, van maximaal 15 jaar, in huis die niet meer naar behoren werkt? Dan is het wellicht verstandig om een nieuwe cv-ketel te kopen. Een verouderde ketel vraagt meer energie en verbruikt meer gas. Daarnaast weet het je huis minder goed te verwarmen en verlaag je hiermee het rendement van het warm waterverbruik. Ook neemt de kans op storingen en dure reparaties toe. Werkt jouw cv-ketel niet meer optimaal? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen, welke cv-ketel het beste bij je past en hoe we jouw kunnen helpen!

Wat zijn de voordelen van een cv-ketel kopen?

Er zijn diverse redenen om een cv-ketel te kopen. We begrijpen dat je niet zomaar een exemplaar aanschaft. Daarom hebben we de voordelen voor het kopen van een verwarmingsketel op een rijtje gezet. Wellicht dat de keuze om te kopen of huren hiermee eenvoudiger wordt.

vaillant ecotec plus hr combiketel

Welke cv-ketel kan ik het beste kopen?

Welke cv-ketel het beste is voor jouw situatie wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren.

Type woning: een vrijstaand huis is bijvoorbeeld minder snel warm dan een appartement.
Omvang woning: Hoe groter de woning, hoe meer oppervlak er verwarmd moet worden.
Isolatie woning: Een goed geïsoleerd huis verliest minder warmte.
Aantal tappunten: Hoe meer tappunten, hoe meer vermogen de ketel moet hebben.

Comfort Basis

Klein tot gemiddeld huishouden

Comfort Plus

Gemiddeld tot groot huishouden

Top 3 verkochte cv-ketels

Alle prijzen zijn inclusief installatie

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme CW5

vanaf 2455,- incl. BTW

nefit trendline cv ketel

Nefit Trendline II CW5

vanaf 2355,- incl. BTW

nefit proline cv ketel

Nefit Proline NxT CW5

vanaf 2265,- incl. BTW

Cv-ketel kopen en installeren

Koop je een cv-ketel bij Gasservice Brabant, dan komen onze ervaren installateurs bij je langs om de verwarmingsketel vakkundig te installeren. Je nieuwe cv-ketel installeren wij veilig en volgens de juiste installatievoorschriften. Onze installateurs zorgen ervoor dat ze de ketel goed afstemmen. Hierdoor behaalt je cv-ketel het hoogste rendement en dat merk je direct aan je portemonnee. Het installeren van een nieuwe cv-ketel bestaat uit verschillende stappen. We leggen ze graag aan je uit:

Cv-ketel kopen inclusief onderhoud?

Wanneer je een cv-ketel koopt ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van je installatie. Dit nemen we graag voor je uit handen. Sluit bij je aanschaf direct een onderhoudscontract af en wij zorgen ervoor dat je installatie altijd in topconditie blijft. Hiermee ben je altijd verzekerd van comfortabele warmte en warm water én het behoud je het maximale rendement.

cv ketel kopen inclusief onderhoud

Nieuwe cv-ketel kopen, wij adviseren je graag

Wil je een nieuwe cv-ketel kopen, maar kom je er zelf niet helemaal uit. Twijfel niet om onze hulp in te schakelen. Wij helpen je graag bij het kiezen van een nieuwe verwarmingsketel. We geven advies over de juiste CW-waarde, het vermogen van de ketel en houden altijd rekening met je beschikbare budget. Samen vinden we de installatie die het beste bij jouw situatie en wensen past.

veelgestelde vragen

De prijzen van een ketel zijn erg afhankelijk van jouw wensen en huishouden. Wij maken gratis een offerte op maat voor je!

Kies je ervoor om bij ons een ketel te kopen, dan is dit altijd inclusief installatie. Wij ontzorgen je in het complete proces. Van advies, tot aan het leveren, monteren en gebruiksklaar maken van je nieuwe hoogrendement ketel. Daarbij verwijderen we ook je oude ketel en passen we de leidingen aan waar nodig.

Wij verkopen en verhuren diverse merken cv-ketels. Onder andere Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit ketels. Heb jij een andere ketel op het oog? Wanneer dit een A-merk ketel is kunnen wij ook deze leveren. Wij zijn niet merkafhankelijk.

Het is belangrijk om je ketel goed te onderhouden. Wij kunnen jaarlijks langskomen om jouw cv-ketel te onderhouden.

Met onze jarenlange ervaring, gecertificeerde medewerkers en 24-uurs per dag service, zijn wij dé partner voor alles rondom jouw cv-ketel!

Contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier in.

Advies & Offerte

Wij nemen contact met jou op. Je ontvangt gratis advies en een offerte op maat.

Akkoord?

Ben jij akkoord? Dan plannen we een afspraak en komt onze installateur langs om je nieuwe ketel te installeren.

Warme woning

Geniet van je altijd-werkende ketel en kom thuis in een warm huis!

Advies ontvangen over het kopen van jouw CV-Ketel?

Heb jij vragen, wil je advies of wil je een offerte ontvangen? Wil het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook! Bel ons!

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Bel ons