CV-KETEL KOPEN

Overweeg je om een nieuwe CV-ketel te kopen, maar weet je niet welke ketel het beste is? Wil je weten welk merk, type of model het beste bij je past? Dan ben je bij Gasservice Brabant aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verwarmingsketels beschik jij gemakkelijk over een nieuwe ketel die past bij je huis en situatie.

CV-Ketel kopen en installeren

Wanneer je bij ons een ketel koopt zit de installatie altijd hierbij inbegrepen. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast. De gasleiding wordt zorgvuldig gecontroleerd en het toestel wordt juist afgesteld. 

Wanneer is mijn verwarmingsketel aan vervanging toe?

Een nieuwe ketel kopen heeft veel voordelen. Er zijn verschillende redenen waarom jouw cv ketel aan vervanging toe is:

Welke cv-ketel kan ik het beste kopen?

Welke cv-ketel het beste is voor jouw situatie wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren.

Type woning: een vrijstaand huis is bijvoorbeeld minder snel warm dan een appartement.
Omvang woning: Hoe groter de woning, hoe meer oppervlak er verwarmd moet worden.
Isolatie woning: Een goed geïsoleerd huis verliest minder warmte.
Aantal tappunten: Hoe meer tappunten, hoe meer vermogen de ketel moet hebben.

Comfort Basis

Klein tot gemiddeld huishouden

Comfort Plus

Gemiddeld tot groot huishouden

Top 3 verkochte cv-ketels

Alle prijzen zijn inclusief installatie

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme CW5

2455,- incl. BTW

nefit trendline cv ketel

Nefit Trendline II CW5

2355,- incl. BTW

nefit proline cv ketel

Nefit Proline NxT CW5

2265,- incl. BTW

Bespaar op stookkosten

Vergroot comfort

Verlaag onderhoudskosten

Advies bij het kopen van een cv-ketel

De installateurs van Gasservice Brabant helpen je graag bij het kiezen van een centrale verwarmingsketel. De juiste CW-waarde en KW wordt gebaseerd op diverse factoren. Uiteraard nemen we ook het beschikbare budget mee in ons advies.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Twijfel niet om onze hulp in te schakelen. We bij je langskomen, wij kunnen je telefonisch voorzien van advies of via de mail met behulp van foto’s. Samen vinden we de CV ketel die het beste bij jouw situatie past. 

veelgestelde vragen

De prijzen van een ketel zijn erg afhankelijk van jouw wensen en huishouden. Wij maken gratis een offerte op maat voor je!

Kies je ervoor om bij ons een ketel te kopen, dan is dit altijd inclusief installatie. Wij ontzorgen je in het complete proces. Van advies, tot aan het leveren, monteren en gebruiksklaar maken van je nieuwe hoogrendement ketel. Daarbij verwijderen we ook je oude ketel en passen we de leidingen aan waar nodig.

Wij verkopen en verhuren diverse merken cv-ketels. Onder andere Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit ketels. Heb jij een andere ketel op het oog? Wanneer dit een A-merk ketel is kunnen wij ook deze leveren. Wij zijn niet merkafhankelijk.

Het is belangrijk om je ketel goed te onderhouden. Wij kunnen eenmalig, of jaarlijks langskomen om jouw cv-ketel te onderhouden.

Met onze jarenlange ervaring, gecertificeerde medewerkers en 24-uurs per dag service, zijn wij dé partner voor alles rondom jouw cv-ketel!

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Bel ons