CV KETEL KOPEN

Ben je van plan een nieuwe CV ketel te kopen of je oude CV te vervangen? Dan ben je bij Gasservice Brabant aan het juiste adres. Wij verzorgen al jarenlang topketels aan vele huishoudens en bedrijven in Midden en Oost Brabant. Bij ons ben je verzekerd van een zuinige ketel, vakkundige installatie en periodiek onderhoud. Lees snel meer over het kopen van een nieuwe CV ketel.  

voordelen van een cv ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel aanschaffen is niet altijd makkelijk. Het aanbod is groot en de aanschaf is niet goedkoop. Toch heb je een financieel voordeel wanneer je een cv-ketel koopt in plaats van huurt. De koop is een investering maar op de lange termijn ben je goedkoper uit. Op basis van jouw wensen kan je bepalen hoeveel kW en welke CW-waarde de ketel moet hebben. Bovendien kan je letten op het geluidsoverlast, het rendement en de keuze voor een automatische ontluchter- en vuilafscheider.

Veelgestelde vragen omtrent het kopen van een cv-ketel

De prijzen van een ketel zijn erg afhankelijk van jouw wensen en huishouden. Wij maken gratis een offerte op maat voor je!

Kies je ervoor om bij ons een ketel te kopen, dan is dit altijd inclusief installatie. Wij ontzorgen je in het complete proces. Van advies, tot aan het leveren, monteren en gebruiksklaar maken van je nieuwe hoogrendement ketel. Daarbij verwijderen we ook je oude ketel en passen we de leidingen aan waar nodig.

Wij verkopen en verhuren diverse merken cv-ketels. Onder andere Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit ketels. Heb jij een andere ketel op het oog? Wanneer dit een A-merk ketel is kunnen wij ook deze leveren. Wij zijn niet merkafhankelijk.

Het is belangrijk om je ketel goed te onderhouden. Wij kunnen eenmalig, of jaarlijks langskomen om jouw cv-ketel te onderhouden.

Met onze jarenlange ervaring, gecertificeerde medewerkers en 24-uurs per dag service, zijn wij dé partner voor alles rondom jouw cv-ketel!

CV Ketel kopen inclusief installatie

Wanneer je besluit een CV-installatie te kopen bij ons komen wij deze vakkundig bij je thuis installeren. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe cv-toestel wordt geplaatst. De gasleiding wordt zorgvuldig gecontroleerd en het toestel wordt volgens de fabrieksspecificaties afgesteld.

Kosten nieuwe cv ketel kopen

Wat een CV-ketel kost is erg afhankelijk van de keuzes die je maakt. Om een beetje een indicatie te hebben kun je voor de aanschaf van een goede ketel inclusief installeren denken aan 1500-2500 euro. Deze kosten worden gebaseerd op het soort ketel, het aantal kW en welke comfortklasse je kiest. Bekijk hieronder onze meest verkochte modellen. 

Onze meest verkochte modellen

Bekijk hieronder onze meest verkochte modellen.

Alle prijzen zijn inclusief installatie

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme 36

2195,- incl. BTW

nefit trendline cv ketel

Nefit Trendline

2155,- incl. BTW

nefit proline cv ketel

Nefit Proline

2005,- incl. BTW

Intergas Xtreme

Intergas HRE 36/30 A

2055,- incl. BTW

Vaillant cv-ketel

Vaillant ecoTec Plus

2105,- incl. BTW

Advies bij het kopen van een cv-ketel

De installateurs van Gasservice Brabant zijn je graag van dienst met advies over de keuze van een centrale verwarmingsketel. De juiste capaciteit kan worden bepaald aan de hand van diverse factoren zoals het type huis, het aantal mensen dat in het huis woont en het wensenpakket. Uiteraard nemen we ook het beschikbare budget mee in ons advies. Dit kan zowel op afstand als bij je thuis. Je kunt hiervoor gebruik maken van verschillende advies mogelijkheden. Zo kunnen we bij je langskomen, je telefonisch voorzien van advies of via de mail met behulp van foto’s. Samen vinden we de CV ketel die het beste bij jouw situatie past.  Kies hieronder voor één van de onderstaande contactopties.

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Call Now ButtonBel ons