CV KETEL KOPEN

Thuiskomen in een heerlijk warm huis voor veel mensen een vanzelfsprekend iets. Hiervoor is een goede cv cruciaal. Bent u van plan om een nieuwe CV-ketel te kopen? Of twijfelt u nog of u een CV-ketel wil kopen of huren? Wij vertellen u graag meer over de verschillen en voordelen van het kopen van een CV-ketel of het huren van een ketel. Wil u eerst wat meer info over CV-ketels? Lees dan hier alles wat je moet weten over cv-ketels.

voordelen van het kopen van een cv-ketel

Wat zijn de voordelen van het kopen van een cv-ketel? En welke cv-ketel is het beste? Een nieuwe cv-ketel aanschaffen is niet altijd makkelijk. Het aanbod is groot en de aanschaf is niet goedkoop. Toch heeft u een financieel voordeel wanneer u een cv-ketel koopt in plaats van huurt. De koop is een investering maar op de lange termijn bent u goedkoper uit.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een nieuwe cv-ketel?

Wanneer u een nieuwe CV-ketel wil kopen moet u op verschillende dingen letten. Het is belangrijk om duidelijk in kaart te brengen wat uw wensen zijn en wat er nodig is voor uw woning. Op basis daarvan kunt u bepalen hoeveel kW en welke CW-waarde de ketel moet hebben. Bovendien kunt u letten op het geluidsoverlast, het rendement en de keuze voor een automatische ontluchter- en vuilafscheider.

CV Ketel kopen inclusief installatie

Wanneer u besluit een CV-installatie te kopen bij ons komen wij deze vakkundig bij u thuis installeren. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe cv-toestel wordt geplaatst. De gasleiding wordt zorgvuldig gecontroleerd en het toestel wordt volgens de fabrieksspecificaties afgesteld.

Wat kost een NIEUWE cv-ketel?

Wat een CV-ketel kost is erg afhankelijk van de keuzes die u maakt. Om een beetje een indicatie te hebben kunt u voor de aanschaf van een goede ketel inclusief installeren denken aan 1500-2500 euro. Deze kosten worden gebaseerd op het soort ketel, het aantal kW en welke comfortklasse u kiest. Wilt u de exacte kosten weten? Neem dan contact met ons op. Wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op!

Cv-ketel kopen of huren?

Twijfelt u nog tussen het kopen of huren van een verwarmingsinstallatie?  Bekijk hier overzichtelijk de verschillen tussen de twee opties. 

Kopen

 • U bent eigenaar van de ketel
 • Verzekerd van een juiste installatie
 • Ruime keuze uit alle topmerken
 • 24/7 hulp bij storingen (met onderhoudscontract)

Huren

 • Lage maandelijkse kosten
 • Prijs is inclusief periodiek onderhoud en onderdelen
 • Verzekerd van een juiste installatie
 • 24/7 hulp bij storingen

ACTIE!

Bent u van plan een CV ketel te huren, kopen of wilt u een onderhoudscontract afsluiten? Profiteer dan nu van onze unieke actie! Ontvang een Plugwise Anna Slimme Thermostaat inclusief installatie helemaal GRATIS! Met deze aanbieding bespaart u maar liefst €145,- voor de aanschaf van de thermostaat en de kosten voor het installeren.

Het enige wat u hoeft te doen is bij de koop, de huur, of bij het afsluiten van een onderhoudscontract + storing aan te geven of u gebruik wil maken van de actie.

Let op, de actie is tijdelijk en geldt alleen in juni, juli en augustus.

Wat kan de Anna Plugwise?

De Plugwise Anna zorgt voor optimaal comfort in uw huis. Zo hoeft u zich onder andere geen zorgen meer te maken om het handmatig instellen van uw thermostaat, kunt u op maat gemaakte verwarming schema’s instellen en bespaart u op de energiekosten. Dit allemaal op de mooie design interface of via uw smartphone. 

Hoe werkt het?

Deze slimme thermostaat is aangesloten op het internet. Zo kunt u overal waar u internet heeft de thermostaat bedienen. Handig om bijvoorbeeld na een werkdag de verwarming aan zetten en zo thuis te komen in een warm huis. Het enige wat nodig is, is een gateway die het mogelijk maakt om via internet te communiceren met uw CV-ketel.

De voordelen op een rijtje

 • Handige bediening via app
 • Stel uw eigen verwarmingsschema’s samen
 • Bespaar kosten op uw energierekening
 • Te gebruiken door het hele gezin
 • Data is beschermd

Advies bij het kopen van een cv-ketel

De installateurs van Gasservice Brabant zijn u graag van dienst met advies over de keuze van een centrale verwarmingsketel. De juiste capaciteit kan worden bepaald aan de hand van diverse factoren zoals het type huis, het aantal mensen dat in het huis woont en het wensenpakket. Uiteraard nemen we ook het beschikbare budget mee in ons advies. 

Foto’s maken van uw installatie

Om een inschatting te maken van een CV-ketel installatie is het vaak niet nodig om hiervoor bij u thuis langs te komen. Op basis van 5 foto’s kunnen wij een goede inschatting maken. Hierbij is het belangrijk dat de foto’s scherp zijn, van een afstandje worden genomen en een totaal beeld geven van de huidige installatie.

Hierbij willen we onder andere foto’s zien van:

 • CV-ketel
 • De rookgasavoer
 • Het leidingwerk
 • Afvoer naar het riool
 • De aanwezigheid van een geaard stopcontact
cv-installatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte, stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. (binnen 1 werkdag)

Velden met een * zijn verplichte velden

Wij zijn actief in de volgende regio's:

‘s-Hertogenbosch – Oss – Uden – Heesch – Nistelrode – Schijndel – Dongen – Zaltbommel – Hedel – Vught Sint-Michielsgestel – Drunen – Vlijmen – Waalwijk – Kaatsheuvel – Veghel – Tilburg – Oosterhout  – Hilvarenbeek – Best – Son Sint-Oedenrode – Boxtel – Oisterwijk – Rosmalen

Call Now ButtonBel ons