CV KETEL KOPEN

Ben je van plan een nieuwe CV ketel te kopen of je oude CV te vervangen? Dan ben je bij Gasservice Brabant aan het juiste adres. Wij verzorgen al jarenlang topketels aan vele huishoudens en bedrijven in Midden en Oost Brabant. Bij ons ben je verzekerd van een zuinige ketel, vakkundige installatie en periodiek onderhoud. Lees snel meer over het kopen van een nieuwe CV ketel.  

voordelen van het kopen van een cv-ketel

Wat zijn de voordelen van het kopen van een cv-ketel? En welke cv-ketel is het beste? Een nieuwe cv-ketel aanschaffen is niet altijd makkelijk. Het aanbod is groot en de aanschaf is niet goedkoop. Toch heb je een financieel voordeel wanneer je een cv-ketel koopt in plaats van huurt. De koop is een investering maar op de lange termijn ben je goedkoper uit.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een nieuwe cv-ketel?

Wanneer je een nieuwe CV-ketel wil kopen moet je op verschillende dingen letten. Het is belangrijk om duidelijk in kaart te brengen wat je wensen zijn en wat er nodig is voor jouw woning. Op basis daarvan kan je bepalen hoeveel kW en welke CW-waarde de ketel moet hebben. Bovendien kan je letten op het geluidsoverlast, het rendement en de keuze voor een automatische ontluchter- en vuilafscheider.

CV Ketel kopen inclusief installatie

Wanneer je besluit een CV-installatie te kopen bij ons komen wij deze vakkundig bij je thuis installeren. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe cv-toestel wordt geplaatst. De gasleiding wordt zorgvuldig gecontroleerd en het toestel wordt volgens de fabrieksspecificaties afgesteld.

Kosten nieuwe cv ketel kopen

Wat een CV-ketel kost is erg afhankelijk van de keuzes die je maakt. Om een beetje een indicatie te hebben kun je voor de aanschaf van een goede ketel inclusief installeren denken aan 1500-2500 euro. Deze kosten worden gebaseerd op het soort ketel, het aantal kW en welke comfortklasse je kiest. Bekijk hieronder onze meest verkochte modellen. 

Onze meest verkochte modellen

Bekijk hieronder onze meest verkochte modellen.

Alle prijzen zijn inclusief installatie

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme 36

2195,- incl. BTW

nefit trendline cv ketel

Nefit Trendline

2155,- incl. BTW

nefit proline cv ketel

Nefit Proline

2005,- incl. BTW

Intergas Xtreme

Intergas HRE 36/30 A

2055,- incl. BTW

Vaillant cv-ketel

Vaillant ecoTec Plus

2105,- incl. BTW

Advies bij het kopen van een cv-ketel

De installateurs van Gasservice Brabant zijn je graag van dienst met advies over de keuze van een centrale verwarmingsketel. De juiste capaciteit kan worden bepaald aan de hand van diverse factoren zoals het type huis, het aantal mensen dat in het huis woont en het wensenpakket. Uiteraard nemen we ook het beschikbare budget mee in ons advies. Dit kan zowel op afstand als bij je thuis. Je kunt hiervoor gebruik maken van verschillende advies mogelijkheden. Zo kunnen we bij je langskomen, je telefonisch voorzien van advies of via de mail met behulp van foto’s. Samen vinden we de CV ketel die het beste bij jouw situatie past.  Kies hieronder voor één van de onderstaande contactopties.

Online planner

Voor advies bij jou thuis, plan online een afspraak op een door jou gekozen dag en tijdstip.

Contactformulier

Vul ons contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag reactie.

073 656 1971

Graag telefonisch advies over het kopen van een nieuwe ketel? Bel ons.

info@gasservice-brabant.nl

Mail ons en ontvang binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Stuur een bericht

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte, stuur ons een bericht. Je ontvang binnen 1 werkdag een reactie. Voor spoed kun je het beste direct contact opnemen per telefoon. 

Velden met een * zijn verplichte velden

Call Now ButtonBel ons