Remeha CV-ketels

Het Nederlandse Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige cv-ketels. In ruim tachtig jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat zich richt op het vervullen van comfort behoeften van klanten met innovatieve, duurzame warmwater oplossingen. Met een verwarmingsketel van Remeha bespaar je direct op je gasverbruik. Daarnaast werkt Remeha intensief aan oplossingen voor energiebesparing en beperkt het de CO2-uitstoot. Met een hr-ketel van Remeha ben je altijd voorbereid op een duurzame toekomst.

rehema cv-ketels

Voordelen remeha Ketel

Kies je voor een Remeha CV-ketel, dan kies je voor een verwarmingsketel met vele voordelen. Zo kun je de ketels eenvoudig combineren met duurzame technieken. Denk bijvoorbeeld aan een hybride warmtepomp of een zonneboiler. Deze duurzame oplossing bespaart energie en daarmee ook kosten. Dit maakt de ketels van Remeha ideaal voor de toekomst. De keuze voor Remeha heeft verder nog een aantal andere voordelen:

remeha cv-ketel kopen of huren

Remeha heeft een ruim assortiment van verschillende combiketels. Zoek je een energiezuinige cv-combiketel die enorm bespaart op je gasverbruik? Remeha is dan het merk voor jou. Wij hebben de onderstaande Remeha cv-ketels in ons assortiment. Het is mogelijk om een Remeha cv-ketel te kopen en direct door onze monteurs te laten installeren. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste Remeha ketel voor jouw situatie. Wil je liever een Remeha cv-ketel huren? Dit kan bij ons ook!

ADVIES OVER ONZE REMEHA KETELS?

Ons aanbod remeha CV-ketels

Remeha Calenta 40 C CW5

€2905,- incl. installatie!

Remeha Avanta CW5

€2795,- incl. installatie!

onderhoud remeha ketel

Bij ons kan je terecht voor het onderhoud van je Remeha cv-ketel. We bieden hiervoor verschillende onderhoudscontracten aan. Onze monteurs controleren eens per jaar je ketel o.a. op lekkages, rendement, uitstoot, veiligheid en een algemene goede werking met de juiste instellingen.

Bel ons