Intergas CV-Ketels

Intergas richt zich al meer dan 50 jaar op het perfectioneren van cv-ketels. Door de jaren heen is Intergas uitgegroeid tot marktleider op het gebied van verwarmingketels met een hoog rendement. Intergas ontwikkeld slimme en innovatie producten, duurzame energiebronnen en high tech warmte-oplossingen. Het uitgangspunt van Intergas blijft altijd hetzelfde: ontwikkelen en produceren van betrouwbare verwarmingsketels met een zeer hoog rendement.

Voordelen Intergas cv-Ketels

Kies je voor een verwarmingsketel van Intergas, dan kies je voor een ketel met veel voordelen. Deze ketels kenmerken zich als zeer energiezuinig en zijn niet storingsgevoelig. Hiernaast bieden de cv-ketels van Intergas nog een aantal voordelen voor jouw situatie:

Intergas cv-ketels kopen of huren

Intergas heeft een ruim aanbod van hr ketels met een hoog rendement. Zoek je een zuinige en ketel van een zeer hoge kwaliteit? Dan is er geen betere keuze dan Intergas. Wij hebben de onderstaande Intergas cv-ketels in ons assortiment. Bij ons kan je een Intergas ketel kopen en direct laten installeren. Onze installateurs ondersteunen je vanzelfsprekend bij het kiezen van de juiste Intergas ketel. Wil je liever een cv ketel van Intergas huren? Dit kan bij ons natuurlijk ook!

ADVIES OVER ONZE INTERGAS CV-KETELS?

Ons aanbod INTERGAS CV-ketels

Intergas Extreme CW5

€2195,- incl. installatie!

Intergas Kompact CW5

€2055,- incl. installatie!

onderhoud INTERGAS ketels

ONDERHOUDSCONTRACTen Nefit CV-Ketels

Bij Gasservice Brabant kan je terecht voor het onderhoud van je Intergas cv-ketel. Hiervoor beschikken we over verschillende onderhoudscontracten. Onze monteur controleert eens per jaar je ketel o.a. op veiligheid, uitstoot, rendement, lekkages en een algemene goede werking met de juiste instellingen.

Eenmalig onderhoud Nefit ketel

Je kunt bij ons ook terecht voor eenmalig onderhoud of reparaties aan Intergas verwarmingsketel. Hiervoor betaal je voorrijkosten, arbeidsloon + kosten voor onderdelen. Voor eenmalig onderhoud aan je ketel kan je bij ons online een afspraak inplannen op een door jou gekozen datum & tijdstip.

Bel ons