CV ketel huren

Heb je een verouderde cv-ketel, van maximaal 15 jaar, in huis die niet meer naar behoren werkt? Maar beschik je niet over de financiële middelen voor een grote uitgave? Dan is het wellicht verstandig om een nieuwe cv-ketel te huren. Voor een vast laag bedrag per maand zorgen wij ervoor dat je verwarmingsketel altijd goed en veilig werkt. Wil jij liever een cv-ketel huren in plaats van kopen? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen, welke cv-ketel het beste bij je past en hoe we jouw kunnen helpen!

Voordelen van een cv-ketel huren

Er zijn diverse redenen om een cv-ketel te huren. We begrijpen dat je er wellicht nog niet helemaal uit bent. Daarom hebben we de voordelen voor het huren van een verwarmingsketel op een rijtje gezet. Wellicht dat de keuze om te huren of kopen hiermee eenvoudiger wordt.

cv ketel huren

Welke cv-ketel kan ik het beste huren?

Welke cv-ketel het beste is voor jouw situatie wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren.

Type woning: een vrijstaand huis is bijvoorbeeld minder snel warm dan een appartement.
Omvang woning: Hoe groter de woning, hoe meer oppervlak er verwarmd moet worden.
Isolatie woning: Een goed geïsoleerd huis verliest minder warmte.
Aantal tappunten: Hoe meer tappunten, hoe meer vermogen de ketel moet hebben.

Comfort Basis

Klein tot gemiddeld huishouden

Comfort Plus

Gemiddeld tot groot huishouden

Top 3 verhuurde cv-ketels

Alle prijzen zijn inclusief installatie en onderhoud

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme 36 CW5

vanaf 32,50 per maand

nefit trendline cv ketel

Nefit TrendLine II CW5

vanaf 32,50 per maand

nefit proline cv ketel

Nefit ProLine NxT CW5

vanaf 32,50 per maand

Bespaar op stookkosten

Vergroot comfort

Vast laag maandtarief

Cv-ketel huren en installeren

Huur je een nieuwe cv-ketel bij Gasservice Brabant, dan komen onze ervaren installateurs bij je langs om deze vakkundig te installeren. Je gehuurde verwarmingsketel installeren wij veilig en volgens de juiste installatievoorschriften. Onze installateurs zorgen ervoor dat ze de ketel direct goed afstemmen. Hierdoor behaal je het hoogste rendement en dat merk je direct aan je portemonnee. Het huren en installeren van een nieuwe cv-ketel bestaat uit verschillende stappen. We leggen ze graag aan je uit:

Cv-ketel huren inclusief onderhoud?

Wanneer je een cv-ketel huurt is dat altijd inclusief een onderhoudscontract. De kosten voor onderhoud zitten daarom bij de maandelijkse huurprijs inbegrepen. Hiermee voorkomen we eventuele storingen en ben je verzekerd van onze 24/7 spoedservice Je bent dan altijd verzekerd van comfortabele warmte en warm water én behoudt je cv-ketel het maximale rendement. 

ketel huren

Nieuwe verwarmingsketel huren, wij adviseren je graag

Wil je een nieuwe cv-ketel huren, maar weet je nog niet helemaal wat het beste bij je past? Schakel dan direct onze hulp in. Wij helpen je graag bij het kiezen van een nieuwe verwarmingsketel. We geven een passend advies over de juiste CW-waarde en het vermogen dat bij je past. Samen vinden we het beste huurcontract voor jou. 

veelgestelde vragen

Je huurt al een ketel vanaf 32,50 per maand.

Het onderhoud zit altijd bij de prijs inbegrepen. Met periodiek onderhoud houden wij jouw ketel in topconditie. Bovendien betaal je geen arbeids- en voorrijkosten en staan we 24/7 voor onze klanten klaar bij storingen en defecten.

Wanneer je gaat verhuizen kan de nieuwe bewoner het huurcontract overnemen. Als de bewoner dit niet wil kun je het contract eenvoudig ontbinden met een afkoomsom. 

Met onze jarenlange ervaring, gecertificeerde medewerkers en 24-uurs per dag service, zijn wij dé partner voor alles rondom jouw cv-ketel!

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Bel ons