CV KETEL HUREN

Een CV-Ketel huren is een goede oplossing wanneer kopen een te grote uitgave is. Wanneer u besluit een CV-Ketel te huren bij Gasservice Brabant, dan kiest u om zorgeloos te genieten van een warm huis met warm water. Dit tegen een vast, laag bedrag per maand. Wilt u eerst wat algemene informatie? Lees dan hier alles wat je moet weten over cv-ketels. 

voordelen van het huren van een cv-ketel

Het huren van een CV-ketel is een verstandige en interessante optie wanneer kopen te duur is. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over een goed werkende moderne verwarmingsinstallatie. Het voordeel is dat je direct duidelijk hebt over waar je de komende jaren aan toe bent qua kosten. Installatie, onderhoud en bijkomende kosten zitten namelijk in de huurprijs.

CV-Ketel huren inclusief vakkundige installatie

Wanneer u een verwarmingsinstallatie besluit te huren bij Gasservice Brabant, komen onze monteurs deze bij u installeren. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe CV-toestel wordt geplaatst.

CV-Ketel huren? Altijd inclusief installatie

Als u ervoor kiest om een CV-ketel te huren, dan zit naast installatie ook het onderhoud in de prijs inbegrepen. Dat wil zeggen dat onze monteurs jaarlijks langskomen voor periodiek onderhoud. Zo houden we uw ketel in topconditie en voorkomen we storingen en hoge reparatiekosten. Met een goed onderhouden ketel bespaar je bovendien op je energiekosten. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn? Wij hebben een 24/7 storingsservice. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u in de kou komt te zitten of een lange tijd geen warm water meer heeft. 

Welke merken CV-Ketels verhuren wij?

Wij zijn niet merkafhankelijk en kunnen daarom desgewenst elk merk en type ketel leveren en plaatsen. Bovendien hebben wij alle onderdelen op voorraad en kunnen u daarom een snelle service garanderen. Wij verkopen ketels van o.a. Remeha, Atag, Valliant, Intergas en Nefit.

CV-ketel HUREN of KOPEN?

Twijfelt u nog tussen het huren of kopen van een verwarmingsinstallatie? Bekijk hier overzichtelijk de verschillen tussen de twee opties. 

Huren

 • Lage maandelijkse kosten
 • Prijs is inclusief periodiek onderhoud en onderdelen
 • Verzekerd van een juiste installatie
 • 24/7 hulp bij storingen

Kopen

 • U bent eigenaar van de ketel
 • Verzekerd van een juiste installatie
 • Ruime keuze uit alle topmerken
 • 24/7 hulp bij storingen bij het afsluiten van een onderhoudscontract

CV-ketel huren? Wij geven advies!

Voor advies over het huren van uw CV-Ketel kunt u een afspraak maken met onze monteur. Deze komt dan langs om de situatie in te schatten en stelt een vrijblijvende offerte op. Wij geven ook advies per mail. Aan de hand van enkele foto’s van uw huidige situatie kunnen wij de situatie goed inschatten en op basis daarvan tot een offerte komen. 

Foto’s maken van uw installatie

Om een inschatting te maken van een installatie is het vaak niet nodig om hiervoor bij u thuis langs te komen. Op basis van 5 foto’s kunnen wij een goede inschatting maken. Hierbij is het belangrijk dat de foto’s scherp zijn, van een afstandje worden genomen en een totaal beeld geven van de huidige installatie.

Hierbij willen we onder andere foto’s zien van:

 • CV-ketel
 • De rookgasavoer
 • Het leidingwerk
 • Afvoer naar het riool
 • Aanwezige stopcontacten
cv-installatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte, stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen (binnen 1 werkdag).

Velden met een * zijn verplichte velden

Wij zijn actief in de volgende regio's:

‘s-Hertogenbosch – Oss – Uden – Heesch – Nistelrode – Schijndel – Dongen – Zaltbommel – Hedel – Vught Sint-Michielsgestel – Drunen – Vlijmen – Waalwijk – Kaatsheuvel – Veghel – Tilburg – Oosterhout  – Hilvarenbeek – Best – Son Sint-Oedenrode – Boxtel – Oisterwijk – Rosmalen

Call Now ButtonBel ons