Cv-Ketel huren

Een CV-ketel huren is een goede oplossing wanneer je niet de financiële middelen hebt om een nieuwe ketel te kopen. Bij Gasservice Brabant ben je hiervoor aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van verwarmingsketels huur jij eenvoudig een nieuwe ketel die past bij je woon- en gezinssituatie.

CV ketel huren? Altijd inclusief onderhoud!

Wanneer je een cv ketel bij ons huurt komen onze installateurs deze bij je thuis installeren. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe cv toestel wordt geplaatst. Huur jij bij ons een ketel dan zit onderhoud altijd bij de prijs inbegrepen.

Kosten cv-ketel huren

Een CV ketel huren doe je al vanaf 32,5 p/mnd incl. BTW. Installatie en onderhoud zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Bovendien zijn wij niet merkafhankelijk. We kunnen daarom desgewenst elk merk en type ketel leveren en plaatsen. Daarnaast hebben wij alle onderdelen op voorraad en ben je dus altijd verzekerd van snelle service bij storingen.

Welke cv-ketel kan ik het beste huren?

Welke cv-ketel het beste is voor jouw situatie wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren.

Type woning: een vrijstaand huis is bijvoorbeeld minder snel warm dan een appartement.
Omvang woning: Hoe groter de woning, hoe meer oppervlak er verwarmd moet worden.
Isolatie woning: Een goed geïsoleerd huis verliest minder warmte.
Aantal tappunten: Hoe meer tappunten, hoe meer vermogen de ketel moet hebben.

Comfort Basis

Klein tot gemiddeld huishouden

Comfort Plus

Gemiddeld tot groot huishouden

Top 3 verhuurde cv-ketels

Alle prijzen zijn inclusief installatie en onderhoud

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme 36 CW5

vanaf 32,50 per maand

nefit trendline cv ketel

Nefit TrendLine II CW5

vanaf 32,50 per maand

nefit proline cv ketel

Nefit ProLine NxT CW5

vanaf 32,50 per maand

Bespaar op stookkosten

Vergroot comfort

Vast laag maandtarief

CV-Ketel huren? Wij heven advies!

De installateurs van Gasservice Brabant helpen je graag bij het kiezen van een centrale verwarmingsketel. De juiste CW-waarde en KW wordt gebaseerd op diverse factoren. Uiteraard nemen we ook het beschikbare budget mee in ons advies.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Twijfel niet om onze hulp in te schakelen. We bij je langskomen, wij kunnen je telefonisch voorzien van advies of via de mail met behulp van foto’s

veelgestelde vragen

Je huurt al een ketel vanaf 32,50 per maand.

Het onderhoud zit altijd bij de prijs inbegrepen. Met periodiek onderhoud houden wij jouw ketel in topconditie. Bovendien betaal je geen arbeids- en voorrijkosten en staan we 24/7 voor onze klanten klaar bij storingen en defecten.

Wanneer je gaat verhuizen kan de nieuwe bewoner het huurcontract overnemen. Als de bewoner dit niet wil kun je het contract eenvoudig ontbinden met een afkoomsom. 

Met onze jarenlange ervaring, gecertificeerde medewerkers en 24-uurs per dag service, zijn wij dé partner voor alles rondom jouw cv-ketel!

Wij zijn actief in

Den Bosch – RosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Bel ons