CV KETEL HUREN

Een CV-Ketel huren is een goede oplossing wanneer kopen een te grote uitgave is. Wanneer je besluit een een nieuwe CV-Ketel te huren of je oude CV ketel te vervangen, dan ben je bij Gasservice Brabant aan het juiste adres. Wij laten vele huishoudens in Midden, Oost en Noord Brabant al vele jaren zorgeloos genieten van een warm huis met warm water. Dit tegen een vast, laag bedrag per maand. 

Ketel huren tegen lage maandelijkse kosten

Het huren van een CV-ketel is een verstandige en interessante optie wanneer kopen te duur is. Voor een vast bedrag per maand beschik je over een goed werkende moderne verwarmingsinstallatie. Het voordeel is dat je direct duidelijk hebt over waar je de komende jaren aan toe bent qua kosten. Installatie, onderhoud en bijkomende kosten zitten namelijk in de huurprijs.

CV-Ketel huren inclusief vakkundige installatie

Wanneer je een ketel besluit te huren bij Gasservice Brabant, dan is dit altijd inclusief een vakkundige installatie. Daarbij wordt het oude toestel eventueel afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe CV-toestel wordt geplaatst.

CV-Ketel huren? Altijd inclusief onderhoud

Als je ervoor kiest om een CV ketel te huren, dan zit naast installatie ook het onderhoud in de prijs inbegrepen. Dat wil zeggen dat onze monteurs jaarlijks langskomen voor periodiek onderhoud. Zo houden we jouw ketel in topconditie en voorkomen we storingen en hoge reparatiekosten. Met een goed onderhouden ketel bespaar je bovendien op je energiekosten. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn? Wij hebben een 24/7 storingsservice. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je in de kou komt te zitten of een lange tijd geen warm water meer heeft. 

Kosten CV ketel huren

De kosten voor het huren van een CV ketel doe je al vanaf 32,5 p/mnd incl. BTW. Installatie en onderhoud zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Bovendien  zijn niet merkafhankelijk en kunnen daarom desgewenst elk merk en type ketel leveren en plaatsen. Daarnaast hebben wij alle onderdelen op voorraad en ben je dus altijd verzekerd van snelle service bij storingen.

Onze meest verhuurde modellen

Bekijk hieronder de voordelen van onze meest verhuurde modellen.

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme 36

nefit trendline cv ketel

Nefit Trendline

nefit proline cv ketel

Nefit Proline

Intergas Xtreme

Intergas HRE 36/30

Vaillant cv-ketel

Vaillant ecoTec+

CV-ketel huren? Wij geven advies!

Voor advies, vragen of een vrijblijvende offerte voor het huren van een CV-Ketel bestaan er bij ons verschillende mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld een monteur bij je langskomen om de situatie in te schatten. Maak hiervoor een afspraak via de online planner of één van de andere contactmogelijkheden. Wil je liever advies op afstand? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier, per e-mail met behulp van foto’s of geef ons een belletje. 

Kies hieronder voor één van de onderstaande contactopties. 

Online planner

Voor advies bij jou thuis, plan online een afspraak op een door jou gekozen dag en tijdstip.

Contactformulier

Vul ons contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag reactie.

073 656 1971

Graag telefonisch advies over het huren van een nieuwe ketel? Bel ons.

info@gasservice-brabant.nl

Mail ons en ontvang binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Stuur een bericht

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte, stuur ons een bericht. Je ontvang binnen 1 werkdag een reactie. Voor spoed kun je het beste direct contact opnemen per telefoon. 

Velden met een * zijn verplichte velden

Call Now ButtonBel ons