Over ons

Over ons

Hét installatiebedrijf regio Midden- en Oost-Brabant

Bij Gasservice Brabant zorgen wij al ruim twintig jaar voor een aangename temperatuur en warm water in uw woning en bedrijfsruimten. Voor elk onderkomen bieden wij een passende oplossing met service en kwaliteit als rode draad in onze werkwijze. Gasservice Brabant is specialist op het gebied van verwarmings- en warmwaterapparatuur en bedient het dekkingsgebied Midden en Oost Brabant.

Gasservice Brabant

Directeur Frank Lommers, 

“U bent van harte welkom”

Waarom Gasservice Brabant?

Als klant van Gasservice Brabant geniet u van vele voordelen.

24 uurs Storingsservice

Wij bieden onder andere een 24 uurs storingsservice

Geen extra kosten

GEEN voorrij- en arbeidskosten

Snel geholpen

Vóór 19.00u contact, dezelfde dag nog geholpen

Niet merkafhankelijk

Bovendien zijn wij niet merkafhankelijk en kunnen dus ieder merk CV installatie onderhouden. Daarnaast hebben wij alle onderdelen altijd op voorraad en komt u dus echt nooit in de kou te zitten.

Gecertificeerde Monteurs

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs. Daarbij krijgt u bij ons ook een vast monteur toegewezen indien wenselijk.

 

Vele tevreden klanten gingen u al voor

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

8,7

4.5/5

Onze Werkwijze

CV Ketel onderhoud

CV ketel kopen inclusief installatie en onderhoud

Gasservice Brabant beschikt over een eigen installatieafdeling die zich kenmerkt door een uitstekende service, gedegen advies en puur vakmanschap. Onze gecertificeerde monteurs plaatsen complete cv-installaties en voeren service- en onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit.

Wanneer u een nieuwe cv-installatie laat plaatsen, wordt deze compleet aangesloten. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe cv-toestel wordt geplaatst. De gasleiding wordt zorgvuldig gecontroleerd en het toestel wordt volgens de fabrieksspecificaties afgeregeld.

Gasservice brabant

Wensen en Behoeften

Omdat geen huishouden gelijk is, biedt Gasservice Brabant verschillende systemen voor uw centrale verwarming en warmwatervoorziening. Deze oplossingen beantwoorden volledig aan de eisen van deze tijd. Alle producten voldoen ruimschoots aan de hoogste milieunormen en hebben een fraaie vormgeving. Met de modernste technieken bent u verzekerd van optimaal comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing op energiekosten. Kortom, geavanceerde systemen die inspelen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

CV Ketel onderhoud

Persoonlijk Advies

De installateurs van Gasservice Brabant zijn u graag van dienst met advies over de keuze van een centrale verwarmingsketel. De juiste capaciteit kan worden bepaald aan de hand van diverse factoren zoals het type huis, het aantal mensen dat in het huis woont en het wensenpakket. Uiteraard nemen we ook het beschikbare budget mee in ons advies.

Interesse in onze diensten?

Wij zijn actief in de volgende regio's:

‘s-Hertogenbosch – Oss – Uden – Heesch – Nistelrode – Schijndel – Dongen – Zaltbommel – Hedel – Vught Sint-Michielsgestel – Drunen – Vlijmen – Waalwijk – Kaatsheuvel – Veghel – Tilburg – Oosterhout  – Hilvarenbeek – Best – Son Sint-Oedenrode – Boxtel – Oisterwijk – Rosmalen

Call Now ButtonBel ons