ZONNEBOILER TILBURG

Verduurzaam je woning en bespaar kosten

Wil jij je woning in Tilburg verduurzamen door middel van een zonneboiler? Een zonneboiler verwarmt water door middel van zonlicht. Je bespaart daardoor flink op je gasrekening en bent heel milieubewust bezig. Een win-win situatie dus! Bekijk hier meer informatie over de voordelen en werking van de zonneboiler. Indien je bij ons een zonneboiler koopt komen wij deze uiteraard bij je installeren!

Hoe werkt een zonneboiler?

Op zoek naar een zonneboiler in Tilburg? Het opwekken van warm water gaat door een paneel met zonnecollectoren op het dak, in combinatie met een warmwaterreservoir. In de collectoren zit een vloeistof die dankzij het zonlicht verwarmd wordt. Deze vloeistof wordt vervolgens doorgepompt naar het reservoir waar het water verwarmd wordt. Om het tijdsverschil te overbruggen tussen beschikbare zonlicht en het gebruik van warm water is er een voorraadvat dat het water op temperatuur houdt. Deze vaten zijn afgestemd op het type en de grootte van de collector. Houd rekening met de ruimte die hiervoor nodig is.

Voordelen Zonneboiler

Zonneboiler Tilburg inclusief
installatie

Kies je ervoor om bij ons een zonneboiler te kopen, dan kunnen wij deze uiteraard bij jou installeren. Wij ontzorgen je in het complete proces. Van advies, tot aan het leveren, monteren en gebruiksklaar maken van je nieuwe zonneboiler. Onze monteurs uit Tilburg hebben jarenlange ervaring en werken erg nauwkeurig!

advies Zonneboiler Tilburg

We helpen je graag bij je keuze voor een zonneboiler. Je kunt kiezen voor verschillende advies mogelijkheden. Zo kunnen we bij je langskomen, je telefonisch voorzien van advies of via de mail met behulp van foto’s. Kies hieronder voor één van de onderstaande contactopties. Wij hebben een extra snelle service in en rondom Tilburg.

Wij zijn actief in

Den BoschRosmalenOssUden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – Eindhoven – Tilburg

Bel ons