ZONNEBOILER UDEN

Verduurzaam je woning en bespaar kosten

Wil jij je woning in Uden verduurzamen door middel van een zonneboiler? Een zonneboiler verwarmt water door middel van zonlicht. Je bespaart daardoor flink op je gasrekening en bent heel milieubewust bezig. Een win-win situatie dus! Bekijk hier meer informatie over de voordelen en werking van de zonneboiler. Indien je bij ons een zonneboiler koopt komen wij deze uiteraard bij je installeren!

Zonneboiler kopen?

Op zoek naar een zonneboiler in Rosmalen? Bij Gasservice Brabant ben je aan het juiste adres voor de koop en installatie van jouw zonneboiler. Ook voor het onderhoud of verhelpen van storingen helpen wij jou graag verder. Wij zijn niet merkafhankelijk dus leveren en werken aan verschillende merken zonneboilers.

Voordelen Zonneboiler

Veelgestelde vragen - zonneboiler

De exacte kosten van een zonneboiler zijn afhankelijk van jouw situatie en huishouden. Op basis daarvan bepaal je bijvoorbeeld de grootte van de zonneboiler. Wij stellen gratis een vrijblijvende offerten voor je op!

Het opwekken van warm water gaat door een paneel met zonnecollectoren op het dak, in combinatie met een warmwaterreservoir. In de collectoren zit een vloeistof die dankzij het zonlicht verwarmd wordt. Deze vloeistof wordt vervolgens doorgepompt naar het reservoir waar het water verwarmd wordt.

Een zonnecollector is vaan enkele vierkante meters groot en bedekt dus niet het gehele dak. Binnen heb je ruimte nodig voor het voorraadvat. De grootte van dit vat verschilt vaak van 80 tot 300 liter.

Wij kunnen ook onderhoud aan je zonneboiler uitvoeren. Wil jij jaarlijks onderhoud laten uitvoeren? Of heb je een storing aan de zonneboiler? Wij helpen je graag!

Met onze jarenlange ervaring, gecertificeerde medewerkers, scherpe tarieven en 24-uurs per dag service, zijn wij dé partner voor alles rondom jouw zonneboiler!

Zonneboiler Uden inclusief
installatie

Kies je ervoor om bij ons een zonneboiler te kopen, dan kunnen wij deze uiteraard bij jou installeren. Wij ontzorgen je in het complete proces. Van advies, tot aan het leveren, monteren en gebruiksklaar maken van je nieuwe zonneboiler. Onze monteurs uit Uden hebben jarenlange ervaring en werken erg nauwkeurig!

advies Zonneboiler uden

We helpen je graag bij je keuze voor een zonneboiler. Je kunt kiezen voor verschillende advies mogelijkheden. Zo kunnen we bij je langskomen, je telefonisch voorzien van advies of via de mail met behulp van foto’s. Kies hieronder voor één van de onderstaande contactopties. Wij hebben een extra snelle service in en rondom Uden.

Wij zijn actief in

Den BoschRosmalenOss – Uden – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Zaltbommel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – EindhovenTilburg

Bel ons